USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Мені не вигідно їздити на засідання комісій, – депутат Волиньради

4 Лютого 2011 16:28
Одна з постійних депутатських комісій Волинської обласної ради ніяк не може налагодити систематичну роботу – окремі депутати постійно ігнорують засідання, а одному обранцю навіть «невигідно» їздити в обласний центр.
Про це говорили в п’ятницю, 4 лютого, на засіданні постійної комісії з питань депутатської діяльності, місцевого самоврядування, захисту прав людини, законності, боротьби зі злочинністю.
Голова комісії «нашоукраїнець» Володимир Навроцький розпочав засідання зі скарг, які адресував голові облради Володимиру Войтовичу.
Навроцький зокрема зазначив, що підпорядкована йому комісія ніяк не збереться у повному складі – окремі депутати без жодних пояснень просто не приїздять на засідання. Двічі доводилось переносити нараду, оскільки збиралась мінімальна кількість обранців, яка не могла забезпечити кворуму.
Після попередження про застосування «дисциплінарних заходів» до порушників на комісію 4 лютого завітав депутат від Партії регіонів, головний лікар Любомльської центральної районної лікарні Володимир Дибель.
Проте засідання знову проігнорували ще один «регіонал» Віталій Павлов та «тимошенківець» Віктор Радчук. Останній взагалі жодного разу ще не з’являвся на засіданнях комісії, додав Навроцький.
І лише у представника Народної партії Віктора Загорського причина неявки об’єктивна – «депутат лежить під крапельницею», повідомив Навроцький.
«Якщо депутати і далі так ставитимуться до своєї депутатської діяльності, то ми ніяких рішень не приймемо до сесії… Плюс майже ніхто ніколи не повідомляє про свою відсутність. Треба щось робити з цим. Ми далі будемо ставити питання про дисципліну», – обурюється голова постійної комісії.
Натомість Володимир Дибель пояснив свою відсутність на попередніх засіданнях вкрай щільним графіком.
«За мною тисяча триста чоловік колективу. І мені невигідно тратити весь день і їхати сюди з Любомля. Мені все-таки 160 кілометрів… Ті рази я був зайнятий, бо з Євросоюзу приїхала комісія. Ми зараз впроваджуємо серйозний проект. Я ж не просто там десь сидів, горілку пив і рибу ловив. В мене цілий тиждень розписаний погодинно», – заявив депутат.
«Ви ішли в депутати, і ви самі обрали для себе цю діяльність… Якщо ми не можемо нормально збиратись і вирішувати питання, значить ми тут непотрібні», – висловився Навроцький.
Голова облради натомість порадив членам комісії збиратись у другій половині дня. Мовляв, увечері в депутатів менше справ.
«Якщо комісії буде зручніше збиратись у другій половині дня, то ми усіляко будемо цьому сприяти. Бо в цій комісії ненормальна робота», – зазначив він.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
Не депутат Показати IP 4 Лютого 2011 16:52
Дибель-«За мною тисяча триста чоловік колективу. І мені невигідно тратити весь день і їхати сюди з Любомля. Мені все-таки 160 кілометрів… Ті рази я був зайнятий, бо з Євросоюзу приїхала комісія. Ми зараз впроваджуємо серйозний проект. Я ж не просто там десь сидів, горілку пив і рибу ловив. В мене цілий тиждень розписаний погодинно», – заявив депутат. Кидай депутатство та й іди корови паси, матимеш багато часу!
Михайло Наход Показати IP 4 Лютого 2011 17:35
От Навроцький нормальний депутат, таких би побільше, то може був би толк. А то поприходили в раду і думають, що це Верховна Рада і можна робити все що заманеться. Заяву у ТВК про складання повноважень і вперед займатись своїми справами. Нахрен громаді утримувати прогульників
Mirna Показати IP 4 Лютого 2011 17:43
таких, як Дибель, добра когорта набереться в облраді. мені взагалі в голові не вкладається, як вони наважують отак нахабно не зявлятись на засідання. за тебе ж люди проголосували, ти ж блін довіру виправдай. от як не соромно?
irena Показати IP 4 Лютого 2011 20:59
Дибель зайнятий тим, що підбирає до рук і Шацьку лікарню.
Антон до irena Показати IP 6 Лютого 2011 09:51
А на хрена для Шацького села лікарня. В нормальних цивілізованих країнах на таку кількість жителів і амбулаторії вистачає....
командор Показати IP 4 Лютого 2011 21:29
Тріпатись багато хто може.А чи багато хто може робити стільки для того Любомля як Дибель.
Ligeia! Показати IP 4 Лютого 2011 22:40
А ви не думаєте що у людей є ще і робота за для тих же людей які проголосували за них, а не тільки в обласній раді пижититись, і на публіку грати...... І той самий Дибель має велику відповідальність, на його плечі повішено об*єднання двох медичних закладів, двох різних районів, А ВИ ТІ ХТО ЗОВСІМ НІЧОГО НЕ ЗНАЄ ПРОШУ НЕ ГОВОРИТИ ТЕ ЧОГО НЕ ЗНАЄТЕ, І ще попрошу не показувати свою невихованність, різними брутальними словами... Хочете міцну та хорошу державу - культуру підправте!
Андрій Показати IP 4 Лютого 2011 23:39
Володимир Дибель, незнаю чи Ви почуєте мене, та все ж. В наш час інтернету відстань немає жодного значення. Купіть недорогу вебкамеру (100 грн) + інтернет, і Ви зможете бути присутніми на комісії. Пів року жив в Європі - для них це звичайна практика. Головне правильно організувати онлайн конференцію.
Антидибель Показати IP 5 Лютого 2011 00:56
Навіщо Дибель йшов у депутати, як так далеко їхати. Достойних громадян на Волині досить. То хай швиденько складає повноваження. А поки що ми простежимо, як цей перевантажений клопотами чоловік виконуватиме свої депутатські обов'язки.
Mirna Показати IP 5 Лютого 2011 01:19
ну, то питань нема - хай працює в медичній галузі і не відволікається на депутатство! чого було пертись в облраду, якщо такий весь зайнятий?
я Показати IP 5 Лютого 2011 08:34
І чого ви пристали до того дибеля він і на се сіі іздить і в киів ів лікарні в нього порядок. побільше б таких дибелів.
Мирний Показати IP 5 Лютого 2011 09:06
А давайте на наступні вибори оберемо бомжів,безробітних та пенсіонерів.Зібрання всіх комісій гарантовано!
Дибель навиворіт Показати IP 5 Лютого 2011 15:57
Окей? Зворотня пропозиція. Давайте зробимо з Дибеля бомжа, а як тільки досягне пенсійного віку - відправимо на відпочинок. тоді найдальша дорога у нього буде до огороду. Хай вирощує капусту, бо дорога.
кармеліта Показати IP 5 Лютого 2011 17:28
ну справжній ДИБЕЛЬ!!!
Антикомандор Показати IP 3 Березня 2011 17:41
Автору повідомлення від 4 лютого 21:29 палкий привіт!Або корефан,або проплачений...Не депутат(4 лютого 16:52)-мужик,все правильно написав!
Українець Показати IP 28 Січня 2012 20:05
Приїжджайте у район.Запитайте у ЗАДИБАНОГО колективу,у простих людей-все стане ясно,як божий день...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus