USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На територію Шацького ринку не пускають підприємців

23 Квітня 2010 12:19
Сьогодні в райцентрі Шацьк спробували заблокувати від підприємців місцевий ринок.
Про це розповіла ЗІКу голова комітету підприємців Шацького району Віра Ковальчук.
За словами Віри Ковальчук, сьогодні зранку підприємці, які прийшли на роботу, побачили, що всі входи та виходи на ринок перегороджені бетонними блоками. Буцімто, торговище закрили на реконструкцію.

Вона розповіла, що раніше на робочій зустрічі з представниками виконкому селищної ради підприємці домовилися: реконструкцію ринку робитимуть поетапно. Мовляв, за потреби закриватимуть частину базару, кілька рядів, а на решті підприємці торгуватимуть і далі.

Однак сьогодні торговище виявилося повністю блокованим. На місці НП були присутні представники виконкому та працівники міліції. Щоправда, за словами Ковальчук, вони заперечили свою причетність до «блокади».

Але підприємці мають власну версію подій. Неподалік від цього ринку, який «облспоживспілка» віддала в оренду Шацькому районному споживчому товариству, приватний підприємець побудував ще один ринок. Тож торговців буцімто «мордують», щоб вони переходили працювати туди. Але платити за торговельні місця там доведеться у кілька разів більше, ніж на нинішньому базарі.

За версією підприємців, входи та виходи на торговище їм перегородив саме власник приватного ринку. Однак люди самотужки відсунули блоки і відновили нормальну роботу базару. «Ми готові до акцій протесту», - попередила Віра Ковальчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Марія Іванівна Показати IP 23 Квітня 2010 19:58
варто зазначити, що лише один журналіст погодився вислухати шацький народ. Решта - ніби в рот води понабирали!Одні посилалися на зайнятість, інші - що це не ТЕМА. Що там говорити - нова влада прийшла. А тому - краще передрукувати з когось...Ми теж люди. Подивилася на сайт Волинь-нової. Так там відгуки вперше за СТІЛЬКИ РОКІВ!!!відмінили. Що ж то робиться?Невже ми свої своїм непотрібні. Свобода слова у полоні вичікування?1
Микола Петрович Показати IP 24 Квітня 2010 21:10
Завтра,по чутках Шацьк має відвідати луцький ОМОН.Якщо це правда,то ми завтра оприлюднимо прізвища тих хто фінансує цю поїздку і тих хто лоббіює інтереси так званого приватного підприемця.Пане Сухецький,ми не бидло,а ви не пастух.Як можна тиргувати в павільйоні 2на 2 метри!!!!На нормальних базарах туалети мають такі розміри!!!
Ковальчук Юрій, підприємець Показати IP 17 Травня 2010 21:43
Кріпосне право скасоване в середині 19-го століття. Ніхто не зможе нас прикріпити до нового базару! Порада Феодалам: "Шукайте підприємців". Кріпаки до вас не підуть!
Леся+1 Показати IP 29 Червня 2010 23:35
Ваші пропозиції, власнику нового ринку, не відповідають нашим можливостям. Спробуйте самі попрацювати в приміщенні подібному на туалет та заплатити за таке "задоволення".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus