USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині відкрили алею Мандрівників

26 Листопада 2010 17:02
У Цуманських лісах заклали алею Мандрівників, де відтепер кожен турист зможе посадити дерево.

Такий незвичний туристичний об’єкт з’явився на території пам’ятка природи загальнодержавного значення «Горинські крутосхили», що у Горинському лісництві ДП «Цуманське лісове господарство», - повідомили у прес-службі Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства

Алею Мандрівників тут заклали гуртківці Луцького міського центру туризму, спорту та краєзнавства, що діє на базі Луцької ЗОШ І-ІІІ ступенів №23 під керівництвом Руслани Мельник.

На території «Горинських крутосхилів» росте п’ятсотлітній дуб, є трьохсотлітні сосни та граби. Омиває заповідне урочище річка Горинь.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Олександр Показати IP 26 Листопада 2010 17:26
Да-а... Немандрівник там дулю з маком посадить, а не дерево, бо просто не добереться туди. Виняток - Янукович на новому вертольоті (чи як там по-нациківському - гвинтокрилі? гелікоптері?). Але Янукович якраз мандрівник: вояжирує по світу за державні гроші тіко так. Щоправда, користь для країни більша, ніж від мандрівок Юща-Прища, проте скільки передвиборчих обіцянок невиконано і виконано не буде... Слухайте, народ, а чого мене через той гелікоптер так колбасить - в кого які припущення? :))
Tarantino Показати IP 26 Листопада 2010 17:53
Оце ТУРИСТИЧНИЙ ОБ"ЄКТИСЬКО відкрили.... ))))
Люся Показати IP 27 Листопада 2010 14:23
Мове йде про алею, про красиву природу, то чи варто переводити на Януковича, вертоліт, обіцянки Юща? Фу, які противні є на світі люди, які ябеди, ще й чоловіками себе називають. А сам, блядь, посадив хоч кущик бузку?!
Юлія Показати IP 28 Листопада 2010 11:40
Редактору: чи вже ненорматив став нормою ВН? - Маю на увазі коментар ЛЮСІ.
Ястребок Показати IP 28 Листопада 2010 15:29
Люся, ваша правда. Я того Олександра знаю - нічого не посадив. Правда, і нікого :)) Але ж і з Tarantino не посперечаєшся?
Архіваріус Показати IP 28 Листопада 2010 16:54
Знаю, знаю, ту Руслану, завезла людей в Карпати й залишила мерзнути, ой, людоньки, то було щось... Діти плачуть мами - теж...
жорка Показати IP 29 Листопада 2010 19:26
і студента в карпатах загубила!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus