USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Нововолинськ назвали містом контрабандистів

17 Серпня 2018 08:44
Журналісти спільного проекту «Радіо Свобода» та «Голосу Америки» – «Настоящее время» зняли сюжет про шахтарське місто Нововолинськ, яке стало містом контрабандистів, передає БУГ.

В сюжеті проекту #ВУкраїні розповідають про такий собі «міні-Донбас» в 15-ти кілометрах від кордону з Євросоюзом. Нововолинськ – молоде місто, йому менше 70 років. З 11 шахт працюють всього 3. Одна з них взагалі «унікальна» – її ніяк не можуть добудувати вже майже 30 років.

#ВУкраїні – авторський проект, в якому знайомлять глядача з унікальними людьми, показує місця і явища, про які мало знають навіть в самій Україні.

Герої проекту – незвичайні люди. Вони змінюють не тільки свої долі, а й долю країни, досягають успіху не завдяки, а всупереч, приймають рішення, які впливають і на життя оточуючих. Вони – частина величезної і незвичайної країни Україна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Ше Показати IP 17 Серпня 2018 10:05
Наркоманів ,полусепарів, гопніків ., і армійських аватарів.
З нововолинська до Ше Показати IP 17 Серпня 2018 15:27
відно що ти "ше" Прекрасне місто, чудові люди.
Ковельчанин Показати IP 17 Серпня 2018 11:07
А як же ми???
До Ковеля Показати IP 17 Серпня 2018 11:53
А ви географічний центр Волинської області, я до вас напостой їду на базар. Був живий Клімчук то обласний центр з Луцка переїхав би в Ковель.Клімчук навіть похороненим не захотів бути в луцку хоч і прожив там не один десяток років.
Дитина Шахтаря Показати IP 17 Серпня 2018 15:25
Пєчально!!!,,, Виросла в цьому прекрасному місті. І шкода, що людей наші політики ввели в ніщету. Чи хто хотів би порушувати закон, їхати в Польщу, гендлювати?! Правильно сказав шартар. Чому депутати пішли на два місяці в відпустку?! Перепрацювали?! Хоч би один з них спустився б в шахту. Можливо б полюбили свій народ. Хоча в них нічого не залишилось людяного, святого

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus