USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Нужденних обдарували холодильниками, а благодійників – подяками. ФОТО

19 Березня 2010 10:12
Завершилась благодійна акція «Бог багатий милосердям». На засіданні Волинської ради церков священики області розпорядились зібраними коштами.
Протягом січня-лютого Волинська рада церков спільно з ВОГО «Червоний хрест» і Волинської ОДТРК організували збір коштів для допомоги малозабезпеченим сім’ям. 27 сімей отримали допомогу від організаторів благодійної акції «Бог багатий  милосердям».

«Зібрано близько 74 тисяч гривень,в тому числі 5 євро та двадцять доларів. Напевно, серед благодійників булий іноземці», - каже працівник сектору у справах релігій обласного управління з питань внутрішньої політики Василь Гайдук.

На Волинській раді церков голова облдержадміністрації Микола Романюк вручив подяки та квіти представникам загальноосвітньої школи № 22, Волинської ОДТРК і Волинської обласної клінічної лікарні та іншим, які допомогли у реалізації акції.
«Вже декілька років поспіль ми пропонуємо сім’ям не гроші, а якийсь речовий подарунок.» Прес-секретар єпархії Київського патріархату отець Віталій Собко.

«Організатори акції подарували сім’ям паспорти на холодильники і пральні машини. «Червоний хрест» запропонував нам десятки сімей. Але ми мусили вибрати ті, які найбільше потребують нашої допомоги», - каже отець Віталій.
 
 
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Йосип Показати IP 19 Березня 2010 12:01
Чому ця пика на останньому фото нічого не подарувала? Бідний бувший нардуп?
Совість псів Показати IP 19 Березня 2010 13:15
Для особливо «обдарованих» придурко..тих Йосипів. Ти б краще зайшов би у пошукову систему Google та поцікавився діяльністю Загреви як народного депутата України, так і депутата Волинської обласної ради. Чи ти не вмієш користуватися інтернетом? Якщо не вмієш то я тобі підкажу, що Загрева є головою наглядової ради благодійного фонду, який за 6 років діяльності ввіз на територію України значну кількість благодійної допомоги для лікарень, шкіл, садочків, будинків культури тощо. Будучи нардепом чи не єдиний вирішував нагальні питання фінансування соціально-економічних та культурних програм для Волинської області на десятки мільйонів гривень. Більше того, він був одним із ініціаторів старту даного марофону і перерахував особисто із власної зарплати одну тисячу гривень… Але кому я пояснюю? Ти напевно все одно не сприймеш цієї інформації та й цікавитися нею не будеш, адже в тебе команда, як в собаки, гавкати. А Євген Коновалець казав: раз собаки гавкають, значить ми йдемо!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus