USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Облдержадміністрація ліквідувала антикризовий комітет

13 Квітня 2010 18:12
Голова облдержадміністрації сьогодні провів перше засідання регіонального комітету з економічних реформ – від прийшов на заміну ліквідованому обласному антикризовому комітету.

Комітет створено, як дорадчо-консультативний орган обласної державної адміністрації. Його основне завдання полягає у впровадженні системних економічних реформ, спрямованих на вихід із складного фінансового становища та забезпечення сталого економічного розвитку. – інформує прес-служба голови ОДА.

На початку роботи комітету Борис Клімчук повідомив, що минулого тижня відбулась нарада з головами облдержадміністрацій в Адміністрації Президента України на тему розробки концепції економічних реформ.

«Перед нами поставлено чітке завдання - подати пропозиції до загальнодержавної програми економічних реформ. Нам необхідно провести потужну роботу у стислі терміни та запропонувати Президенту Віктору Януковичу концепцію економічних реформ для її затвердження. Пізніше уряд має розробити програму реалізації планів економічних реформ, враховуючи усі рекомендації волинських та громадських експертів», - підкреслив Клімчук.

«Після того, як буде розроблена та затверджена концепція, її виконання ляже на наші плечі. Адже ця функція належить виконавчій владі», - резюмував голова облдержадміністрації.

Начальник обласного управління економіки Любов Івевакова ознайомила присутніх з основними завданнями комітету на перших етапах роботи.

«Ми повинні забезпечити рекомендації для сталого економічного розвитку країни, задля реалізації президентської програми «Україна для людей». До 15 квітня будуть сформовані робочі групи. А до 1 липня - потижневий план роботи регіонального комітету з економічних реформ. Конкретні пропозиції мають бути подані до 20 квітня», - зазначила Івевакова.

На засідання оголосили про припинення роботи обласного антикризового комітету. Нині ця функція переходить до регіонального, який працюватиме у шести галузевих напрямках.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Петрусь Показати IP 13 Квітня 2010 21:40
З давніх повідомлень ВН пригадую, що обласний антикризовий комітет був створений рішенням облради. То як його діяльність могли припинити на засіданні в ОДА? Або щось не так з подачею інформації, або щось не так...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus