USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Олена Голєва відвідала рідну школу

7 Грудня 2010 16:55
В загальноосвітній школі № 5 міста Луцька 7 грудня, до Дня Збройних Сил України, в «Музеї бойової слави» цієї школи відбувся відкритий урок приурочений цьому святу.

На захід було запрошено ветеранів Великої Вітчизняної війни, а також депутата Луцької міської ради, голову Волинської обласної організації «Європейська партія України» Олену Голєву.

Ще місяць назад шкільний музей потребував ремонту, особливо стелі. До Олени Голєвої звернулися батьки учнів за допомогою. Відразу, на наступний день вона допомогла школі, перерахувавши п’ять тисяч гривень на ремонт. І сьогодні у відремонтованому «Музеї бойової слави», відбувся святковий захід.

Учні розповідали вірші, співали пісні присвячені Великій Вітчизняній війні. Ветерани, зокрема, Марія Четверик, Петро Маклаков, Михайло Єрлін, розповідали про свої бойові шляхи.

Вони, зазначили, що оскільки зараз відзначалося 6 грудня – День Збройних України, то вони щиро вірять, що українська армія стане національною гордістю, гарантом стабільності та безпеки України.

У своєму виступі Олена Голєва зазначила: « Я рада бути присутньою сьогодні тут, адже це повертає мене у моє дитинство. По-перше, я навчалась в цій школі. По-друге, мої бабуся з дідусем були ветеранами і кожного вечора перед сном в дитинстві моя бабуся розповідала мені про Велику Вітчизняну війну. Нажаль їх вже немає серед живих, але подвиг ветеранів – ми повинні пам’ятати щодня. Я вважаю, що Музей бойової слави є важливим для школи, адже він нагадуватиме учням про ветеранів Великої Вітчизняної війни, яким ми і всі наступні покоління повинні дякувати за те, що живемо на цьому світі. І сьогодні солдати і офіцери Збройних Сил України гідно продовжують традиції своїх дідів і батьків. Проте, на превеликий жаль, не всі нині розуміють значення власної армії, призначення якої захищати суверенітет та незалежність держави. Тому, я надіюсь на те, що мій невеличкий внесок надасть можливість глибше зрозуміти важливість подій, які відбувались під час війни. Не треба ні на секунду забувати про неоціненний вклад наших ветеранів, які подарували нам життя, ми повинні поважати їх».

Після цього, Олена Голєва привітала ветеранів квітами та солодкими подарунками, побажала незламної волі в подоланні труднощів, міцного здоров’я, надійного родинного тилу та звершення всіх мрій і побажань.

Олена Голєва розповіла, що Європейська партія України Миколи Катеринчука працює на Волині протягом 2-ох років. За цей період Волинська обласна організація, яку очолює Олена Голєва кожного року до Дня Перемоги не обходила стороною ветеранів, щоразу їх вітаючи. Демонструючи не словами, а ділами свою повагу і шану ветеранам.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 20
Вікінг Показати IP 7 Грудня 2010 17:10
Рекламна пауза
Не ветеран Показати IP 7 Грудня 2010 17:11
"мої бабуся з дідусем були ветеранами і кожного вечора перед сном в дитинстві моя бабуся розповідала мені про Велику Вітчизняну війну." Очень уважаю ветеранов ВОО и тех, кто действительно воевал или жил в это время. Но никак не пойму, если честно, зачем ребенку на ночь рассказывать о войне? Или это просто выдумка, чтобы быть ближе к ветеранам?
юля до Не ветеран Показати IP 7 Грудня 2010 17:52
якщо ви колись спілкувались з ветеранами- то тільки тоді зможете їх зрозуміти. Це люди з іншою психікою. пережити і побачити те що бачили вони, а ще й якщо у молодому віці- жоден з них ніколи не буде схожим на нас з вами і тим більше ви їх ніколи не зрозумієте
Люда Показати IP 7 Грудня 2010 17:22
Так звучить, ніби школу відвідав Дродж Сорос... Одного не розумію: навіщо робити з гівна цукерку?
лучанин до Люда Показати IP 7 Грудня 2010 17:49
я розумію, шановна пані Юлі Вашу заздрість . але Голєва ніяк не виглядає на гівно. симпатична приваблива жінка. обережно, а то вдавитесь своєю заздрістю
іринка Показати IP 7 Грудня 2010 17:54
Може і реклама , але нехай кожен з наших місцевих депутатів-обласних , районних, міських- відремонтує по класу, приділить увагу хоча б одному ветерану і напише про це в газеті. я думаю, що цим вони зроблять лише добре багатьом оточуючим
TFA Показати IP 7 Грудня 2010 21:18
Дійсно, подія року :))
віктор Показати IP 7 Грудня 2010 21:50
типовий ПІАР
ss6669 Показати IP 7 Грудня 2010 22:22
чим зроблені фото? відром? чи стамескою?
Сеня Показати IP 8 Грудня 2010 00:02
коментарі не цікаві. жлоби заздрять тому, що хтось може перерахувати гроші школі, у якій навчався. ви, панове, хоч вчителям своїм дякуєте, за те що вас писати навчили?
кукушка до Сеня Показати IP 8 Грудня 2010 10:02
когось навчили писати, а є й такі, кому до грамотності, як до неба рачки! той, хто писав новину, мабуть, української граматики і в очі не бачив, розділові знаки розставив так, для краси, ЩОБ БУЛО! ВІЙНА ЖАХЛИВІЙ БЕЗГРАМОТНОСТІ!!!!!
Ветеран. Показати IP 8 Грудня 2010 00:52
Олена Голева молодець! Вона робить конкретну справу. А якщо комусь це здається рекламою, то це ж добре, коли конкретна людяна справав сприймаеться кяк реклама. Хай калькують Олену. Олена,я Вам дякую. Ви, мабуть, одна з перших новообраних депутатів продемонструвала єдність передвиборчого слова і після виборчої дії.
місцевий до Ветеран. Показати IP 8 Грудня 2010 08:50
Ото цікавий останній пост. Голєва сама себе прихвалює і сама собі дякує. Нік класний в неї :) Скільки ветерану зараз має бути років ? Одного хоч з них за компом бачили ? До сліз себе любить дівчина.
VSC до Ветеран. Показати IP 8 Грудня 2010 09:48
Вот это ДА. Лично Ленка писала или ее пресс-служба? Самому молодому ветерану уже за 80, когда же он успел комп освоить? Да и выражение:"Хай калькують Олену" - явно не из поколения 20-х. Ребята "от ленки голевой" - явный прокол. Не старайтесь в ком ментариях кого-то переубедить. Луцк город маленький, все всЁ знают, "черного кобеля не отмоешь добела", хотя с кобелем я явно ошибся:)
місцевий Показати IP 8 Грудня 2010 11:34
Мені в усьому цьому не подобається саме цирк. Як депутатка-політик Коліна молоденька дружина - пшик. Лише заради того, щоб личиком посвітити, для самовдоволення і можливих подальших перспектив це все і робилось. 5 тис грн - це оренда парочки бігмордів на місяць. Скільки їх було під вибори? Ну не вірю я в щирість, не вірю. От якби зі своїх бізнесів, скажімо, дитячий будинок на постійній основі МОВЧКИ, БЕЗ ПІАРУ тривалий час утримували - це я б зрозумів. І мабуть не я один.
VSC до місцевий Показати IP 8 Грудня 2010 11:54
Основная задача молодой Колиной жены - отстаивание бизнес интересов Коли и его друга Шамиса. Что она успешно делает. А осталбное, это так на будущее, вдруг повезет и опять изберут в горсовет.
Віталій Показати IP 8 Грудня 2010 11:54
Дешеве кіно. Добрі справи требе робити тихо, по скромному, щоб їх оцінили люди, а не горланити. Щей оператора з собою привела? Неповажаю її за це і невірю в її щирість.
місцевий Показати IP 8 Грудня 2010 12:46
Шо в міській, шо в обласній зРаді, що у верховній всі такі "голєви". Хоч один думав про людей коли обирався? Да жоден!!! Головне до державного корита та свої рідненькі бізнеса краще підняти. Заради цього не те, що 5 тис. на школу, вони і голяка станцюють на центральному майдані. І без персонального фотографа точно ця краса погано запам'ятається майбутнім виборцям :)
ВЕТЕРАН Показати IP 9 Грудня 2010 02:00
місцевий,VSC і хто бажає -вивчить на память цей пост і все буде так як сказано у його завершенні. Ті, хто думає,що Голева робить нещиро ,обламують в собі щирість. Одна з позицій писати тут - це визнання особистості Олени, як носія чогось вагомого, але назва цього вагомого не може бути вами сформована правильно, так як думки Ваші бацають по мозках, після заздрісних гастролей хилого життєвого досвіду. Тому для того, щоб оцінити Олену Василівну, треба зламати заздрісний хилий досвід, перестати шифруватися у негативі і розшифруватися у позитиві. А також треба перестати гнати воза на себе і нехило стати вільною людиною і все буде чики – тіки.
VSC до ВЕТЕРАН Показати IP 9 Грудня 2010 15:33
Ого, где траву берешь?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus