USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Після пожежі у храмі вціліла ікона

10 Квітня 2015 18:35
Священики Свято-Іллінської церкви у Камені-Каширському, яку увечері 7 квітня повністю знищив вогонь, наголошують, що серед згарища була знайдена майже неушкодженою ікона святого Ангела.

Зауважимо, будівля церкви згоріла повністю. Утім працівникам ДСНС разом із громадою вдалося врятувати від знищення деяке церковне приладдя.
Люди спільними зусиллями прибирали згарище.

«Вогонь майже не торкнувся ікони, хіба не диво?!» – говорить клірик храму священик Владислав.



«Більшість коштовних речей ми винесли, - додає священник. - Але старовинні книги та чаші згоріли, тому що через паніку виносили, першою чергою, тільки те, що нам потрібно було для богослужіння. Після цього рятувальники наказали нам швидше виходити з приміщення, бо запалав купол».

Знищенні книги та рештки куполів хочуть передати у місцевий краєзнавчий музей.



Місцеві мешканці вбачають у пожежі храму Божий знак та не знають, чого від цього чекати. А тим більше, що відбулася вона на свято Благовіщення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
анонімус Показати IP 11 Квітня 2015 00:23
ні, не диво

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus