USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Ніфонта обіцяють грандіозний телемарафон

25 Січня 2011 11:55
У день святої великомучениці Тетяни, 25 січня, у кінотеатрі «Промінь» відбудеться XVII Різдвяний благодійний концерт для дітей-сиріт.
У прямому ефірі захід транслюватиметься з 18-ї до 21-ї години на Волинському обласному державному телебаченні. Про це повідомили у прес-службі Волинської єпархії УПЦ.
Захід, кажуть у єпархії, відбувається з благословення митрополита Луцького і Волинського Ніфонта і має на меті допомогти дитячим будинкам Волині.
Участь у концерті беруть кращі православні колективи регіону.
Нагадаємо, 2010 року, XVI Різдвяний благодійний концерт відвідало понад три тисячі осіб, серед яких були гості з Росії, Білорусі та Словаччини. Загалом було зібрано 160,5 тисяч гривень.
Кошти були розподілені між Волинським відділенням Дитячого фонду України, Луцьким будинком дитини та Володимир-Волинською школою-інтернатом для дітей-сиріт і дітей, позбавлених піклування батьків, Головненською та Любленецькою спеціальними загальноосвітніми школами-інтернатами, Ківерцівським спеціальним дошкільним дитячим будинком «Сонечко», Ківерцівським дитячим будинком сімейного типу, Волинським обласним Товариством Червоного Хреста, Волинською духовною семінарією, в якій також навчаються діти-сироти.
Бажаючим долучитись до благодійної акції єпархія пропонує внести посильну пожертву за реквізитом:
Волинська єпархія УПЦ, код 21732641 МФО 300023 ПАТ «Укрсоцбанк» р/р 26009000002772 (з приміткою: «Для дітей-сиріт»).

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus