USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Вагон-ресторан можна взяти в оренду

17 Грудня 2009 18:53
Залізничники звертаються до волинських рестораторів та підприємців-кухарів з пропозицією взяти в оренду вагони-ресторани пасажирських потягів.
 
Бажаючі заробляти на харчуванні мандрівників можуть звертатися до місцевих залізничників. А ті надішлють пропозиції кухарів до керівництва «Укрзалізниці». Переваги матиме крупна мережа ресторанів, яка зарекомендувала себе на всеукраїнському ринку громадського харчування.
 
«Ми втретє оголосимо конкурс на передачу в оренду вагонів-ресторанів. Таке рішення зумовлене бажанням передати харчування пасажирів у професійні руки. Шукаємо компанію, яка запропонує створення на базі вагонів-ресторанів цікавої мережі», - заявив генеральний директор «Укрзалізниці» Михайло Костюк.
 

 
Нещодавно залізничники зорганізували виставку-презентацію зразків продуктових наборів, які будуть надавати пасажирам у поїздах. Щодо обідів у вагонах-ресторанах, то залізничники зважилися на передачу в оренду кухонь на колесах після вивчення закордонного досвіду.
 
Залізничники запевняють, що меню в орендованих вагонах-ресторанах буде виключно патріотичним – пасажирів годуватимуть гарячими стравами національної кухні.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
OrestN Показати IP 17 Грудня 2009 21:51
це дійсно чудова пропозиція для рестораторів. надіють це стане одним із позитивних рішень щодо поліпшення сервіса для пасажирів
Юка Показати IP 17 Грудня 2009 22:24
і відтепер там ніякими сухпайками не годуватимуть. це дуже зручно для подорожуючих пасажирів, адже перебуваючи добу у потязі можна і свіженього гаряченького з'їсти, а не пиріжків, куплених у бабусь з перону, ще й сумнівної якості
seal Показати IP 18 Грудня 2009 00:06
До Юки. Ну, взагалі то, вагони-ресторани у потягах існували вже досить давно і існують до сьогодні. І кормили там гаряченьким завжди. Правда, слід відмітити, що сервіс там залишився на рівні совкового. Справа, мабуть, в тому, що Укрзалізниці це стало або не вигідно, або просто не хочуть з цим заморочуватись. А так - здали в аренду і коси бабло на рівному місці.
Таня Показати IP 23 Грудня 2009 17:06
Гарна ідея! Думаю і грошовиті підприємці знайдуться. От тільки ціни на страви тоді ще зростуть, хоча й нини поїсти у вагоні-ресторані задоволення не з дешевих.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus