USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

Вантажівки давлять велосипедистів, іномарки – пішоходів

4 Грудня 2009 10:58
Упродовж останніх двох діб на автострадах Волині трапилися три автопригоди. Постраждали волиняни, які в сутінках переходили дорогу.
 
Першим вполювали 28-річного мешканця Ковеля. Удосвіта чоловік їхав на велосипеді по вулиці Брестській. Раптом із-за рогу вискочила вантажівка ГАЗ-3309. За мить «газон» збив велосипедиста. Потерпілого з тілесними травмами госпіталізували до місцевої лікарні.
 
У Луцьку на вулиці Боженка 32-річний Сергій за кермом легковика ВАЗ-21011 скоїв наїзд на 25-річну мешканку міста. Аварія трапилася близько шостої години ранку. Дівчину із травмами доправили до міської лікарні.
 
На автодорозі поблизу села Хворостів Любомльського району житель Ковеля, керуючи автомобілем «Мітсубіші», збив на дорозі 50-річного Валерія із тамтешнього села. Із тілесними ушкодженнями його госпіталізували в реанімаційне відділення райлікарні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
seal Показати IP 4 Грудня 2009 11:09
А, що у нас вже сафарі на велосипедистів? Ну не знаю, так писати якось неетично!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus