USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Волинська відповідь російському агресору в інформаційній війні

25 Червня 2015 21:00
Обличчя земляків-Героїв на білбордах, що встановлені в усіх куточках області, стали кроком до перемоги в інформаційній війні. І хай би що не казали скептики, у такий спосіб можна упевнено заявити: Україна має Героїв і вони здатні захистити її цілісність, незалежність та майбутнє.

Про це повідомляє відділ інформаційної політики Волинської облдержадміністрації.

Білборди із зображеннями волинських демобілізованих у рамках реалізації інформаційної кампанії, мета якої – підняти статус українського військового та популяризувати героїзм вояків-атовців, зокрема волинян, розробили в облдержадміністрації. Сам же масштабний проект реалізовували, залучивши фахівців райдержадміністрацій та міських рад. У результаті на теренах Волині, в особливо людних місцях, з’явилося трохи більше 50-ти білбордів.

На паперових «полотнах» – уродженці Волині. На одному фото – мешканець Ковеля, рядовий Олександр Ціолковський та його синочок. Герой із міста залізничників – водій-механік захищав Батьківщину у складі 14 ОМБР. Мав позивний «Стиляга».
Героєм білборду також став і уродженець Луцького району рядовий Андрій Суй із донечкою. Андрій також служив у 14 бригаді.
Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини писало про те, що довелося пройти родині волинського учасника АТО, аби домогтись для своєї чотирирічної донечки пільг.

Слід зазначити, що особливо вподобали ідею ковельчани. Зокрема, фахівці Ковельської райдержадміністрації не лише розмістили готові борди на території району, а й розробили власні, аби в такий спосіб висловити вдячність краянам, які, ризикуючи власним життям, захищали рідну землю. Це – молодший сержант Микола Булік, старший солдат Богдан Сахарчук, солдати Сергій Літвінович, Андрій Панасюк та Тарас Чапко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу



Система Orphus