USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Макети на білборди з Порошенком рятувальники отримують з АП, – депутат облради

31 Травня 2018 10:51
Невластиве використання службової техніки працівниками ДСНС, які заклеюють на білбордах чужу рекламу, наклеюючи привітання президента чи рекламу «покращення» від влади просить перевірити член фракції «УКРОП» в облраді.

Про це йшлося під час пленарного засідання 20 сесії Волинської облради 31 травня.

У запиті до начальника ГУ Нацполіції в області Петра Шпиги депутат Володимир Кучер повідомив про публікації щодо неправомірного використання службової техніки працівниками ДСНС на Волині. Надзвичайники, мовляв, заклеюють білборди в області постерами.

ЧИТАТИ ЩЕ: АНОНІМНИЙ ШАНУВАЛЬНИК «ЗВЕРХУ» РЕКЛАМУЄ ПОРОШЕНКА ПО ВСІЙ УКРАЇНІ

«Зі слів одного з поклейщиків, місцева виконавча влада змушує їх це робити протягом багатьох років. Рекламна продукція надсилається із Адміністрації Президента, і, як правило клеїться перед візитом до області якогось київського високопосадовця поверх існуючих постерів. Через такі дії орендарі білбордів несуть збитки, адже клієнти відмовляються сплачувати оренду рекламних площин, бо вони заклеюються привітаннями Порошенка і картинками покращення і здобутків», - відзначив депутат.

Володимир Кучер наголосив, що погано, коли використовують адмінресурс для власного рекламного просування, адже всі повинні бути в однакових умовах.

Він вимагає, аби начальник ГУНП у Волинській області перевірив інформацію стосовно невластивої для рятувальників діяльності, та встановив, хто і скільки видає коштів за такий підробіток.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Клава Показати IP 31 Травня 2018 11:05
Ну а хто буде це робити ??? На то вона і державна служба, бо гарант державний... Йому усе державне підпорядковане... Якійсь смішний депутат...
Лучанин Показати IP 1 Червня 2018 19:19
Ото все на що здатний цей Кучер. Проблем і питань більше ніяких не має? От як тільки наведемо порядок з рекламлю так зразу буде всім краще жити на Волині.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus