USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

Волинські шахтарі просять зарплату і розуміння

7 Листопада 2015 17:43
У Луцьку обговорили призначення на посаду директора ДП «Передпускова дирекція шахти №10 Нововолинська» Сергія Кожушкіна.

Про це йшлося під час засідання комісії з кадрових питань громадської ради при Волинській ОДА 5 листопада, - інформує «Громадське.Волинь».

Присутні заслухали коротку біографію кандидата та пророблену роботу на підприємстві. Сергій Кожушнін, зокрема, зазначив, що головним його завданням є створення комфортних робочих умов для працівників шахти.

Йшлося також про майбутню діяльність підприємства. Кожушкін зауважив, що для того, щоб зробити підприємство прибутковим, необхідні капіталовкладення вже зараз:«Шахта не буде прибутковою. Шахта буде збитковою на 120 мільйонів гривень в рік. А якщо ми незначними затратами запускаємо ще одну лаву (різниця затрат разом із роботами і обладнанням – всього 400 мільйонів гривень), то шахта стає прибутковою. За рік виходить 500 тисяч гривень».

Присутні на слуханнях шахтарі, своєю чергою, виступили із пропозицією налагодити ефективнішу комунікацію із робітниками, час від часу відповідати на їхні питання та пропозиції, а також закликали не затримувати виплат заробітної платні.

Комісія з кадрових питань громадської ради при Волинській ОДА рекомендувала призначити Сергія Кожушкіна директором ДП «Передпускова дирекція шахти №10 Нововолинська».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анатоль_ Показати IP 7 Листопада 2015 18:28
Зарплатню потрібно заробляти у поті чола

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus