USD 39.65 39.97
  • USD 39.65 39.97
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.15

Волинські спортсмени у Києві б'ють рекорди

12 Квітня 2016 22:10
Волинські спортсмени з вадами слуху беруть участь у Чемпіонаті України з кульової стрільби.

З 09 квітня по 14 квітня 2016 року у Києві оїв тирі СДЮШОР «Схід» проходить Чемпіонат України з кульової стрільби (дефлімпійські вправи) серед спортсменів з вадами слуху.

Волинський регіональний центр з фізичної культури та спорту інвалідів «Інваспорт» делегував на ці змагання вісім спортсменів, які змагаються з представниками 11 областей України (Черкаської, Кіровоградської, Харківської, Херсонської, Дніпропетровської, Київської області та міста Києва, Полтавської, Рівненської, Чернігівської), - повідомляють організатори.

Волинська команда представлена найбільшою кількістю учасників. Серед них є імениті, досвідчені спортсмени Олександр Колодій - багаторазовий чемпіон та рекордсмен чемпіонатів та Кубків України, Європи, Світу та Дефлімпійських ігор, Світлана Яценко – призерка ХХІІ літніх Дефлімпійських ігор, Михайло Іщенко, Павло Калиш, Наталія Димитрашко, Романа Димитрашко – призери та учасники чемпіонатів та Кубків України та початківці Назарій Хітров, Микита Яремчук.
Вже в перші дні змагань Димитрашко Наталія встановила Рекорд України в стрільбі з пневматичного пістолета (ПП-2) та виконала норматив майстра спорту України, а Яценко Світлана перевершила свій рекорд 2015 року на 13 очок в стрільбі з пневматичної гвинтівки. Тренують спортсменів Заслужений тренер України Олександр Платонов та Вікторія Свереда.

Загалом в скарбничці волинських спортсменів на цей час є 2 золоті, 1 срібна та 3 бронзові нагороди.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Сергій Показати IP 12 Квітня 2016 22:30
Молодці так тримати. Бажаємо нових досягнень
СПОРТСМЕН Показати IP 12 Квітня 2016 22:42
МОЛОДЦІ!!! ЗДОБУЛИ ДОСИТЬ ВИСОКІ РЕЗУЛЬТАТИ

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus