USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинські банкрути боргують працівникам 5 мільйонів

26 Вересня 2010 10:41
Станом на 1 вересня загальна сума заборгованості з виплати заробітної плати на Волині зменшилася на 31% до суми боргу станом на 1 червня, на економічно активних підприємствах – відповідно на 42%, з 19,1 мільйона гривень до 11,1 мільйона.
Серед економічно активних підприємств-боржників залишаються 2 підприємства державної форми власності: «Львівсько-Волинська геолого-розвідувальна експедиція» та «Луцьке військове лісництво». Про це йшлося на засіданні комісії з питань забезпечення своєчасності виплати заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат, повідомляє прес-служба Волинської облдержадміністрації.
В області нараховується 4 підприємства-боржники з виплати заробітної плати, які мають невідшкодований податок на додану вартість на загальну суму понад 900 тисяч гривень, у тому числі: ПАТ «Ковельсільмаш» – 545 тис. грн., «Каскад Транспорт» – 304 тис. грн., ДП «Вітаут» ЗАТ «Хостіліа» – 74 тис. грн., ТзОВ «Гіл Вест» – 18 тис. грн. Вирішення цього питання сприяло значному зменшенню зарплатних боргів.
Проблемним залишається питання погашення заборгованості на підприємствах-банкрутах. Борг перед їх працівниками становить майже 5 мільйонів гривень. Сума боргу зменшилася лише до попереднього місяця на 0,5 мільйона гривень, а до суми боргу станом на 1 червня навіть зросла на 22 тис. грн. Це ЗАТ «Ювілейний», ПП «Древі», спеціалізований переробний комплекс «КОРС», ЗАТ «Оснастка-енерго», ВАТ «Голобський комбінат хлібопродуктів», ПП «Пелікан», ТзОВ «Каскад-транспорт», «Каскад-продакшн», ТзОВ «Комфортбудплюс», ПП «Самфір», ВАТ «Укрмашпромпроект», підприємство «ПІК», ДП «Львівсько-Волинська геологорозвідувальна експедиція», Луцьке військове лісництво, ВАТ «Луцьккомунмаш», Західно-українська філія ТзОВ «Технік-енерджі», обласний санаторій матері та дитини «Турія».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus