USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинські міліціонери привезли з Вільнюса переможний Кубок

27 Вересня 2010 12:05
Спортсмени УМВС України в області здобули перемогу на VI Міжнародному поліцейському турнірі любителів футболу.
Змагання проходили 16-19 вересня у столиці Литовської Республіки Вільнюсі. У них брали участь 24 міні-футбольні команди з десяти європейських країн. Нашу державу, крім волинян, представляли співробітники ОВС з Києва, повідомляє сайт волинської міліції.
До заявки збірної УМВС Волині ввійшли 12 спортсменів. У ролі представника команди виступив інспектор відділу професійної підготовки управління кадрового забезпечення УМВС майор міліції Петро Пантік.
Відповідно до жеребкування волинська збірна опинилась у групі D. В першому турі нашим футзалістам випало зустрітися з командою прокуратури Литовської Республіки. Волинь перемогла з рахунком 2:1 завдяки голам Леоніда Чабана і Станіслава Рибака.
Другий матч закінчився розгромом іще однієї литовської команди VSAT – рахунок 5:1. Три м'ячі забив Василь Кохановський, по одному – Чабан та Олександр Самусєв.
У третьому поєдинку – з Latvios Valstybine policija (Латвія) – зафіксовано нічию 2:2, взяття воріт на рахунку Рибака і Кохановського.
А потім – іще дві перемоги: над колегами зі столиці РБ Мінська та з литовського Каунаса – відповідно 1:0 (переможний м'яч забив найкращий бомбардир волинян Василь Кохановський) і 3:1 (один гол Кохановського і два Самусєва).
В 1/4 фіналу наші земляки зустрічалися з командою із литовського міста Клайпеди. Матч закінчився внічию – 0:0, волиняни перемогли в серії пенальті – 3:2. У півфінальному поєдинку з грузинами теж була «суха» нічия, а в серії пенальті – 1:0 на користь збірної УМВС України у Волинській області.
Фінал турніру виявився повністю українським: за звання чемпіонів волиняни грали з командою із Києва.
За представників нашої держави на турнірі вболівав Тимчасовий повірений у справах України в Литовській Республіці Сергій Попик, який по завершенні змагань зустрівся з керівниками українських команд, вручив їм пам’ятні подяки Посольства, привітав переможців та побажав нових досягнень у професійній майстерності і спорті.
Єдиний воротар волинської збірної Михайло Оліда виходив на футзальний майданчик із травмою плеча, а під час фінального матчу ушкодження коліна отримав капітан команди Сергій Бурковський, проте обидва мужньо продовжували гру.
Волинська команда таки здобула перемогу з рахунком 1:0. Вирішальний гол забив Ігор Заболотний.
На думку Петра Пантіка, дебютанти змагань такого рівня вибороли перше місце передусім за рахунок досвіду: члени збірної грають у футбол і футзал уже багато років, тому на майданчику діяли розумно, без помилок.
Привізши з Вільнюса чемпіонський Кубок, футзалісти сподіваються, що їм удасться успішно виступити і на чемпіонаті Центрального спортивного клубу міліції МВС України, котрий відбудеться 13-18 жовтня у Євпаторії.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus