USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинські селяни все ще не знають про «Му-Му»?

18 Січня 2011 14:45
Значна частина волинських селян і досі не знає про можливість купувати велику рогату худобу у безвідсотковий кредит за програмою обнулення відсоткових ставок на придбання корів.

Про це заявив голова Волинської ОДА Борис Клімчук під час обласної наради з питань розвитку сільських територій області у вівторок, 18 січня.

Губернатор впевнений, у тому, що селяни не знають про програму, що вже дістала неофіційну назву «Му-Му», винні насамперед чиновники в районах. Відтак – відповідальність за непоінформованість волинських аграріїв повинна лежати на їхніх плечах. Мовляв ті, які досі не скористались можливістю взяти безвідсотковий кредит, могли б «заробити копієчку».

Клімчук додав, що він видав розпорядження, яке зобов’язує посадовців-аграріїв у районах до 1 лютого довести до відома кожного селянина про впровадження програми «Му-Му».

«Це ваша задача. Ви маєте донести до них. Через районну пресу, брошурки. Це ви не дали людям заробити копієчку», – висловився він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Сьцьопа Показати IP 18 Січня 2011 15:54
Дуже б хотілось, щоб Клімчук разом з усією міністерською свитою зрозумів, що його так звана програма "МУ-МУ" нікому зовсім непотрібна. Плодами його буйної фантазії ніхто користуватись не хоче, бо справа не в коровах, а в ціні молока. Сьогодні грошей на корову в селі може не мати лише сімя якихось пяничок. Нехай держава дасть відповідну ціну на молоко, і не треба ні програм, ні кредитів, ні подачок. Замість корів дайте селу дешевші добрива, солярку, техніку, насіння, гербіциди. А інакше корову запишуть в Червону книгу. В 1991 році Україна мала 13,5 млн. голів великої рогатої худоби, з них - 9 млн. голів корів. Согодні є 2,3 млн голів корів, а мясне тваринництво існує практично лише в поліських областях.
РЯ Показати IP 18 Січня 2011 16:04
Це він правильно підмітив- "Копієчку". Бо більше не заробиш. Горб ше можна.
бИЦЬО Показати IP 18 Січня 2011 19:25
Програма "Му-Му" потрібна лише для самолюбства Бориса Петровича. Волинський селянин виявився хитрішим за хитрого губернатора. Я думаю, за провал ключової "програми Му-Му" має написати заяву про звільнення сам Клімчук. Бо пацан сказал - пацан сдєлал!
Kobec Показати IP 18 Січня 2011 22:46
Гроші як завжди получать Заремба і Люлька. А селяни - от сосни іголочку.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus