USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Загрева очолив департамент у міністерстві

15 Грудня 2010 10:32
Колишній заступник голови Волинської обласної ради та нинішній депутат облради Борис Загрева очолив Департамент економіки і фінансів МНС.
Крім того, Загрева ввійшов до складу комісії з питань здійснення заходів щодо реорганізації МНС. Про це повідомляє «Волинська правда».
Така комісія створена з метою своєчасного та якісного проведення організаційно-штатних заходів, недопущення порушення вимог чинного законодавства про працю, запобігання виникненню соціальної напруги в колективі центрального апарату Міністерства.
Раніше повідомлялося, що Борис Загрева просить звільнити його із посади заступника голови облради у зв’язку з переведенням на роботу в МНС.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Володимир Показати IP 15 Грудня 2010 16:24
Удачі Вам Борисе Юхимовичу на новій посаді!
Волинянин Показати IP 15 Грудня 2010 17:15
Загреві Б.Ю. вже в губернатори давно пора. В нього свіже бачиння,гарний фінансист і господарник.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus