USD 39.85 40.15
  • USD 39.85 40.15
  • EUR 39.95 40.20
  • PLN 9.95 10.15

Заявляють про незаконну переробку бурштину у Переспі

9 Липня 2016 16:40
Поліція перевіряє інформацію стосовно незаконної переробки бурштину в селі Переспа Рожищенського району.

Депутат Рожищенської районної ради Володимир Потапчук опублікував гнівний пост у мережі Фейсбук, де натякає на те, що ймовірно, в селі Переспа переробляють бурштин. Про це пише Районі. Рожище та публікує скріншот допису Володимира Потапчука.



Поліція розпочинає перевірку за цим фактом, - повідомили в коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини в черговій частині Рожищенського відділення Нацполіції.

Згідно з результати перевірки буде підтверджено або спростовано факт незаконної обробки бурштину в Переспі.

Нагадаємо, нелегальний видобуток бурштину - це глобальна проблема трьох областей України: Рівненської, Житомирської та Волинської.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЯК РІВНЕНСЬКА «МАФІЯ У ПОГОНАХ» ЗАРОБЛЯЛА НА ВОЛИНСЬКОМУ БУРШТИНІ

Поки влада не впроваджує дієві методи врегулювання ситуації та повернення видобутку в законне русло, на Волині, варіантом вирішення бурштинових проблем стало створення комунального підприємства «Волиньприродресурс», що працюватиме на умовах спільної діяльності, розподілу прибутку або ресурсів, і, зокрема, контролюватиме видобуток інвесторами.

P. S. 14 липня 2016 року Район.Рожище опублікував інформацію про те, що пунктів переробки бурштину в Переспі не виявили.

Згідно з повідомленням, працівники Рожищенського відділення поліції Ківерцівського відділу ГУ НП здійснили перевірку на території Переспівської сільради – підприємства з переробки бурштину не знайшли. Зі слів правоохоронців, інформація, опублікована депутатом районної ради Володимиром Потапчуком у Фейсбуці, є недійсною.

«Працівники все перевірили, і нічого там не знайшли, бурштин на території Переспівської сільської ради не переробляють. Наразі встановлюємо осіб, які надали депутату таку інформацію, щоб притягнути їх до відповідальності», - прокоментував результати перевірки Ігор Ісаков, заступник начальника Рожищенського відділення поліції Ківерцівського відділу ГУ НП.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Вова Показати IP 9 Липня 2016 21:03
В Маяках вже двох брали на бурштині, і шо - працюють далі, можливо заробляють менше оскільки тепер доводиться шакалам з СБУ долю вділяти, але це ж дрібниці.
007 до Вова Показати IP 9 Липня 2016 21:56
Шо ти мелеш?
микола к Показати IP 9 Липня 2016 22:20
гиги. Перевірте цього депутута, особливо період коли він працював бугалтером в одного рожищенського підприємця. Багато цікавого знайдеться. Поет - співун.
а ще в переспі Показати IP 10 Липня 2016 12:20
жаб соломинкою надувають
Ніка Показати IP 10 Липня 2016 12:42
Весь інтернет гуде, що Лапін кришуе видобуток бурштину на Волині, тільки наша поліція на це не звертае уваги! Шпига з Лапіним працюе по схемі Рівненських прокурорів.
З фейсбука Показати IP 17 Липня 2016 18:22
Да потапчук такого маразму як в тебе я ще ні вкого не бачив, а може спочатку нехай тебе лікарі перевірять може тобі на лікування районом скінемось а вдруг тобі легше стане не будеш більше людей смішити своєю тупістю

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus