USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.67 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Зекономив на воді – маєш новенький автомобіль

4 Грудня 2009 13:43
Сьогодні Ківецівська райдержадміністрація подарувала центральній районній лікарні нову каретку «швидкої допомоги». Автомобіль купили на зекономлені в лікарні гроші для проплати водопостачання.
 
Медикам вдалося зекономити на воді майже 100 тисяч гривень завдяки переведенню районної лікарні на автономне водопостачання. Було пробурено свердловину, встановлено водонапірну башту, замінено водопровід. Як результат, після введення в дію автономного постачання плата за воду зменшилась у десять разів. Відтак, на зекономлені гроші й придбано автомобіль.
 
Ключі від нової «швидкої допомоги» головному лікарю Ківецівського району Михайлові Слижуку вручили голови райдержадміністрації та районної ради Леонтій Кричкевич і Андрій Манько.
 
Як запевнили керівники, заощаджені на воді кошти й надалі використовуватимуть на придбання нової апаратури та обладнання для районної лікарні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Юка Показати IP 4 Грудня 2009 14:25
молодці, що встановили автономне водопостачання, ще не одну тисячу вдасться зекономити. бажаю ще не один автомобіль на ці кошти придбати :)
falter Показати IP 4 Грудня 2009 19:28
Правильно.Так і потріно-все раціонально використовувати.Бажаю зекономити ще багато коштів
Таня Показати IP 9 Грудня 2009 12:59
Якою би ціною не далася власна свердловина вона вже себе оправдує, і ще не раз оправдає. Гляди і поліклініку яка будується вже десятки років здадуть нарешті. А у Кричкевича з Маньком багато креативних ідей, от тільки не завжди вдається їх втілити.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus