USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Звернення до Верховної Ради, як гра в бубен, – кажуть в облраді

27 Жовтня 2009 15:12
Вирішити проблеми місцевого характеру та донести їх до верховних ланок влади фактично неможливо. З цього приводу було підняте питання утворення місцевих асоціацій сільських та селищних рад Волині, які б доносили ці проблеми до верховної влади. Про це на засіданні Координаційної ради з питань місцевого самоврядування при голові обласної ради повідомив заступник голови Волиньради Борис Загрева – 27 жовтня інформує репортер «Волинських новин».
«Звернення, що направляються до Верховної Ради, нагадують своєю безрезультативністю гру в бубен, тому саме така асоціація має виконувати роль посередника та органу, який би стимулював виконання локальних питань», – зауважив пан Загрева. «Асоціація сільських та селищних рад – це зовсім не політичний орган, а орган, який буде потрібний за будь-якої політичної ситуації», – додав він.
Як зазначив голова Всеукраїнської асоціації сільських та селищних рад Богдан Гусак, на Волині до асоціації вступили майже всі селищні ради, і лише 4 ради не прийняли рішення до вступу. «Основними завданнями асоціації є донесення питань місцевого характеру до Києва», – зазначив він.
«До 10 числа наступного місяця питання вступу буде вирішено по районах, а до 17 –  проведено обласні установчі збори, які законодавчо підкріплять створення асоціацій», - додав Борис Загрева.
Новоствореною асоціацією також буде підняте питання, чи зможуть сільські голови представляти інтереси свого населеного пункту у районних, обласній та Верховній радах у якості депутатів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus