USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Помста за Балаклію: у Казані горить пороховий завод

24 Березня 2017 22:52
У російській Казані сталася велика пожежа на місцевому пороховому заводі, в результаті якого загинула одна особа.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на російські ЗМІ.

За даними кількох видань, пожежа сталася в цеху готової продукції. За останніми даними займання було локалізовано.

ТАСС зазначає, що пожежу гасять 99 осіб і 34 одиниці техніки. Очевидці стверджують, що після виникнення пожежі стався вибух.

Повідомляється, що Казанський пороховий завод існує з 1788 року, випускаючи піроксилінові порохи практично для всіх видів цивільного і військового зброї. Також на заводі виробляються лакофарбові матеріали. Підприємство працює за повним циклом, має конструкторські, наукові і виробничі підрозділи, лабораторне та випробувальне обладнання, власний полігон.

Новина про пожежу в Казані викликала бурхливе обговорення в мережі. Користувачі Twitter назвали пожежу в Казані помстою за Балаклію, де горять склади з боєприпасами. Раніше в мережі оприлюднили відео, на якому знято потужний вибух на військових складах у Балаклії з дрону. Пожежники досі не можуть дістатися до епіцентру загоряння.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Дрон Показати IP 25 Березня 2017 08:49
А Балаклея тут до чого ? У Казані Порох також продав весь порох, а потім для того щоб це приховати зробив підпал?
GLkl до Дрон Показати IP 25 Березня 2017 09:24
Ти просто ід*от
Я до GLkl Показати IP 25 Березня 2017 10:49
А ти розумник???
Всезнайко до GLkl Показати IP 25 Березня 2017 10:52
Ід*от ти.
Активіст Показати IP 25 Березня 2017 09:25
Саме велике щастя, коли у сусіда свиня здохла.
Проклятая война Показати IP 25 Березня 2017 09:31
Я думала, нас не коснётся война – Людей прогрессивного, «умного» века, Что канули в прошлое те времена, Когда человек убивал человека. Но снова шагают отряды солдат, Курки взведены и нацелены пушки, И это, дружок, не военный парад - То взрослые дяди «играют в войнушку». И мир - хрупкий мир - полем стал игровым, Кровавым, разгромленным, чёрным, сожжённым. Не страшно стрелять по мишеням живым, Когда не твои это дети и жёны. Не жалко на бойню отправить спецназ – Пусть кто-то умрёт, кто-то станет калекой. Ведь это не ты выполняешь приказ - Жестокий приказ УБИВАТЬ ЧЕЛОВЕКА. И что-то не так (чья же это вина?) Во всей этой яростной «службе Отчизне», Коль в ней игроками к нулю сведена Святая цена человеческой жизни. Пусть горе чужое, чужая беда, Но вы мне скажите, чего это ради? И как же вам спится теперь, господа? И как вам живётся со всем этим, дяди?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus