USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.20
  • PLN 9.76 9.95

Міноборони поверне собі 16 українських вертольотів

15 Серпня 2014 17:29
Компанія "Українські вертольоти" поверне українській армії 16 орендованих вертольотів.

Про це в п'ятницю під час брифінгу повідомив представник Генштабу Андрій Ординович, - повідомляє "ЛігаБізнесІнформ".

"Зараз проходить процес, ви знаєте, наші окремі вертольоти збройних сил і МВС були надані в оренду ООН, і зараз ці вертольоти повертаються", - заявив він.

"Прийнято рішення, я говорю про компанію "Українські вертольоти", ті вертольоти, які відносяться до Міноборони, будуть повернуті", - запевнив він.

Зі слів Ординовича, йдеться про 16 вертольотів.

При цьому він додав, що на сьогоднішній день у ВСУ достатньо своїх сил і засобів для здійснення АТО, тому відкликати з миротворчих операцій повітряну техніку немає необхідності.

"Вертольотів у нас теж вистачає. 17 вертольотів (миротворців, - ред.) - таку ключову проблему не вирішать", - зазначив він.

Як відомо, раніше екс-міністр оборони Анатолій Гриценко заявляв, що, повернувши вертольоти з миротворчих місій і з "Вертольотів України", можна отримати близько 50 машин для АТО.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Белорус Показати IP 15 Серпня 2014 18:11
Если "...на сьогоднішній день у ВСУ достатньо своїх сил і засобів для здійснення АТО, тому відкликати з миротворчих операцій повітряну техніку немає необхідності..." и "17 вертольотів таку ключову проблему не вирішать" - то какой смысл в срочном порядке их возвращать? Срочный отзыв такого количества вертолетов говорит только об одном - в украинской армии больше нет боеспособных вертолетов, те, что способны были летать, уже уничтожены на Востоке, остальные не в состоянии взлететь из-за технических проблем.
Анонім до Белорус Показати IP 15 Серпня 2014 21:35
У них, типа, день "незалежности" какой-то. Парад поди будет. Вот для него и нужны не расхераченные машины, которые гарантированно не упадут на бошки первых рыл государства.
українець Показати IP 15 Серпня 2014 18:15
Луцький рижий троль "дончанін" перекваліфікувався в "Білоруса". Хоч дончанин, хоч белорус, а все одно смердюче падло. Стервятник.
Анонім до українець Показати IP 15 Серпня 2014 21:38
Хм... А почему сразу рыжий?
босяк Показати IP 16 Серпня 2014 07:02
так вже десь 4 місяці повертають дивно міністерство оборони заслуговує на міцну мотузку, а на мило-ні!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus