USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

На Сході обладнають транзитні склади для волинських бійців

2 Вересня 2014 18:18
Транзитні склади, у яких зберігатимуть паливно-мастильні матеріали, та інші необхідні для військових речі, обладнають у одній із східних областей.

Про це під час оперативної наради сьогодні, 2 вересня, повідомив голова ОДА Володимир Гунчик.

Нагадаємо, учора, 1 вересня, під час особистого прийому у губернатора, військові й громадські активісти Волині також підтвердили таку інформацію. Вони просили не називати місця, де хочуть створити склад, аби не було провокацій та диверсій.

Активісти зауважили, що у зв’язку з погіршенням ситуації на Сході, гостро постало й питання ремонту військової техніки.

«Відновлення техніки, що прибула із зони АТО, триває вже два з половиною тижні. Поки наші воїни на передислокації, але їм потрібно їхати назад. Тому звертаюсь до представників бізнесу: ми повинні зробити все для того, щоб наші солдати-прикордонники поїхали для виконання своїх обов’язків та завдань повністю укомплектованими», - каже очільник області.

Також він зазначив що волонтери ініціювали створення так званого транзитного складу на території однієї зі східних областей, мовляв, з настанням холодів краще консолідувати запаси і менше витрачати часу на логістику.

Губернатор зазначив, що потрібен ще тиждень, щоб узгодити всі питання стосовно облаштування таких складів.

«Після цього ми будемо готувати наступну зустріч з волонтерами, під час якої, дамо інформацію про те, що зробили і розглянемо питання, які назбирались за увесь час. Усе змінюється. До прикладу, на початку минулого тижня ми говорили про спроби російських військових проникнути на територію України, та сьогодні це вже справжня повномасштабна агресія. Йде серйозний аналіз ситуації, що виникла у Луганську, дуже напружена ситуація у Маріуполі. Тому ми повинні на місці робити усе можливе й неможливе, щоб допомогти військовим», - наголосив очільник області.

Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що, згідно із повідомленням РНБО, на території України знаходиться понад 15 тисяч російських військових та найманців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus