USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Саакашвілі: Ахметов – ворог України

17 Грудня 2017 15:29
Лідер "Руху нових сил" Міхеїл Саакашвілі "готовий говорити з представниками влади лише про відставку президента" і заявив, що олігарх Ринат Ахметов - "ворог України".

Про це Саакашвілі заявив 17 грудня, виступаючи зі сцени після "Маршу за імпічмент" на Майдані, інформує Українська правда.

"За ці дні ми показали, що українці більше не будуть терпіти, ми будемо зносити їх будку. Собачою будки більше не буде у владі... У нас немає СБУ, у нас служба безпеки бариг. Це була спецоперація ФСБ проти мене руками СБУ... У нас немає Нацгвардії, це група особистих гвардійців кардинала", - заявив Саакашвілі.

"Я доб'юся того, що їхні рахунки (рахунки влади - ред.) заморозять, що їм не будуть подавати руку на заході, а ФБР буде їх ловити. Ми готові до переговорів, але домовлятися тільки про одне - про відставку (президента - ред.). Я пропоную Порошенку зустріч - говорити про те, як вони повернуть гроші, припинять корупційні схеми і заберуться", - додав лідер "РНС".

Саакашвілі додав, що Україна "в полоні у олігархів".

"Провал олігархату - наша мета. Наша революція - антиолігархічна. Ворог України - Ахметов. Я бачив його один раз - на футбольному матчі, у нього очі холоднокровного вбивці. Ця людина вбивала багато людей на Донбасі в 90-х, зараз він вбиває кожного в Україна через тарифи і екологію", - заявив він.

На сцені поруч з Саакашвілі також присутня його дружина Сандра Рулофс, виступили учасники Революції на граніті - Олександр Доній та Степан Хмара, назвавши політику чинного президента найбільшою загрозою для України і закликавши українців "мирним способом прибрати Порошенка".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
! Показати IP 17 Грудня 2017 16:04
Да за такі слова, да за таку крамолу, на дибу Міхо, ніяк не меншк на дибу ... Татарин же за правду, і в гудок погудіти, і за "то что б дамбас уважалі". ВСЕ-МІХО АГЕНТ КРЕМЛЯ!!!
Блуд Показати IP 17 Грудня 2017 16:35
Ахметов - ворог України, Курченко - друг України ;-)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus