USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Жовтневому палаці тривають сутички активістів із правоохоронцями

17 Грудня 2017 16:40
Близько 50 правоохоронців намагаються виштовхати частину учасників акції «Марш за імпічмент», яким вдалося прорватися частково всередину Жовтневого палацу.

Як передає кореспондент УНІАН, правоохоронці одягнені в повне захисне екіпірування, в тому числі в шоломи та протигази. Активістам вдалося майже на 3 метри просунутись в приміщення Жовтневого палацу, правоохоронці намагаються їх відтіснити.

До слова, нагадаємо, сьогодні у Києві вдруге відбувся "Марш за імпічмент". Учасники акції "Марш за імпічмент", намагаючись потрапити у Жовтневий палац в Києві, виламали двері та розбили вікна.

На даний час штовханина між активістами і правоохоронцями припинилася, але обидві сторони не полишають своїх позицій. Одночасно активісти знову сформували коридор від центрального входу Жовтневого палацу і пропонують правоохоронцями залишити приміщення палацу.

Окремо частина активістів також надягла протигази, у деяких з них - лижні окуляри для захисту очей. На місці події відчувається запах їдкого газу. Учасники акції мають намір не полишати свого задуму прорватися всередину Жовтневого палацу. О

бидві сторони, як правоохоронці, так і активісти кидають один в одного сторонніми предметами. Кпім того, ліворуч і праворуч від центрального входу до палацу стоять ще близько сотні правоохоронців, але вони в ситуацію не втручаються. Також за ситуацію спостерігаються представники Міжнародного Червоного хреста.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
456 Показати IP 17 Грудня 2017 18:41
Коли ми вже почнем себе поважати і перестанем з гі на забугорного месію ліпити. Шо нормальних людей в нас зовсім не осталось, одне гі но?
Степан(Крымчанин) до 456 Показати IP 17 Грудня 2017 19:13
Коли порозумнішаєте. Націоналіз, як державна ідеологія-тупікова гілка розвитку суспільства. Правило без винятків.
456 до Степан(Крымчанин) Показати IP 17 Грудня 2017 23:18
Розумно по вашому звати грузинів, литовців, словаків, в Україну шоб вони тут рік два позадовольняли свої амбіції? хто фінансові проблеми рішив, хто революційні позиви задовольняє.. А потім не кажучи дякую їдуть собі додому і байдуже їм на нас і на те шо тут буде. А нам то тут жити.. А ви, кримчани, вашу гілку розвитку суспільства вже показали. Ми знаємо шо ви порозумнішали вже пару років як

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus