USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90
Профіль користувача
Dmytro
Дата реєстрації: 11 Жовтня 2019 20:12
Коментарів: 0
Yulia: Допоможіть, будь ласка, у вирішенні питання!
Два роки тому переїхали з однокімнатної квартири до трьохкімнатної разом із чоловіком та трьома дітьми (Бо не вміщалися всі разом). Трьохкімнатна квартира належала матері та сестрі чоловіка, і переїхали ми не без їхнього дозволу. Свекруха сказала, що написала заповіт, за яким квартира належитиме одному з моїх дітей (тобто її онуків). Але є невеличке "Але", в цій квартирі неможливо було мешкати (Води не було, опалення теж, та ще й по всій квартирі валялося сміття). Тож, довелося зробити ремонт (Знову ж, з дозволу їх обох), і ми вирішили, що ми будемо жити тут зі свекрухою, а сестра чоловіка поїде в однокімнатну минулу квартиру (Але за документами все лишилось так, як було). На ремонт ми витратили величезну суму, адже гадали, що ми його робимо для своїх дітей, але сестра приїхала і стала жити з нами... Ба більше, я дізналася, що Свекруха розірвала заповіт, і переписала його на користь сестри чоловіка (Тобто, її дочки)
Після цього сестра намагається кожного дня нас вигнати із квартири, й каже, щоб ми показали їй чеки будівництва, а ми все робили своїми руками, й чеків не маємо... Допоможіть!!!
Перейти до питання
Відповідь юриста:
Доброго дня. Реально тут дієві юридичні варіанти захисту Ваших житлових прав відсутні. Це все в моральній площині. Тому або переїзджайте назад, або шукайте інші шляхи вирішення житлової ситуації.
Система Orphus