USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Mik (галицька миша): Роковина Президентської втечi
Отак, сьогоднi в нас - рiчниця. Або "роковина" - най кожна людина i кожна миша називає, як вважить доцiльним.

Рiк тому тодiшнiй Президент України В.Янукович утiк з країни. До речi, вiн не був "винахiдником" цього "способу реалiзацiї владних повноважень".

Вiн лише повторив "подвиг" Мощицького, президента Польщi зразку 1939 року. 5 вересня 1939 року Мощицький i його мiнiстри втекли з Варшави через Галичину в Румунiю. Моя покiйна тiтка (тодiшня дiвчинка-пiдлiтка) потiм згадувала слова сусiда, лiтнього галицького вчителя: "Польськi зайцi втекли вiд нiмецьких вовкiв".

Старий мав рацiю. Польськi зайцi насправдi втекли вiд нiмецьких вовкiв, якi тодi наступали на Варшаву з заходу. (Та ще очiкували радянських ведмедiв, якi прийшли зi сходу 17 вересня.) Яке-нiяке виправдання для боягузiв.

А вiд кого в лютому торiк утекли Янукович з рештою?

Нiмецьких вовкiв не було. Росiйських ведмедiв, китайських тигрiв - також не було.

Отже, вiд якого звiра рiк тому втiк Янукович?

Складається враження, що вiд... галицьких мишей! (I волинських теж.)
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Iстинне ставлення елiти до народу. (Зi слiв мишi.)
"Презентацiя" поетичної форми "лiмерик" по-українськи.
Сновидiння деякого Бєнi, котрий б'ється з деяким Пєцею.
Коментарів: 2
Так Показати IP 23 Лютого 2015 12:18
Так. Він полетів від нас, але він може повернутись, бо в країні є такі, що чекають на нього і вони на високих державних посадах. Він ніколи не повернеться навіть не тому, що одного дня його ліквідують спецхлопці чи спецдівчата, а тільки завдяки, що кількість бажаючих красти зменшиться до катастрофічного мінімуму. Янукович є абсолютним уособленням злодійства.
Mik (галицька миша) Показати IP 24 Лютого 2015 08:48
Янук, певна рiч, є уособленням злодiйства. Але, здається, окремi теперiшнi теж не кращi...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus