USD 39.56 39.90
  • USD 39.56 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90
Mark: Тарифи будуть зростати, бо в українці «захищені підвищенням зарплати»
Як влада бреше про наше хорошого життя для закордону, і чому від України вимагають подальшого підвищення тарифів для населення - у відеоблозі редактора програми «Гроші», креативногопродюсера департаменту журналістських розслідувань 1+1 Олександра Дубінського.



Заступник директора-розпорядника Міжнародного валютного фонду Девід Ліптон заявив, що ціни на газ в Україні є дуже низькими в порівнянні з сусідніми країнами. "При цьому відбулося відчутне збільшення заробітної плати, яке набагато перевищує зростання ціни на газ, що передбачено нормативно-правовими актами", - вважає заступник глави МВФ.

Тобто, в МВФ - який вимагає від України проводити подальше підвищення тарифів, - впевнені, що населення від цього підвищення захищене підвищенням зарплати. І, мабуть, зовсім не в курсі про колосальний борг населення за спожиті електроенергію та газ.

Це та інформація, яку того ж МВФ (і іншим кредиторам / партнерам) дає український уряд.

При цьому, очевидно, там навіть не здогадуються про те, що "гройсманівске" підвищення мінімалки - фіктивне, і тільки збільшило тінізацію ринку праці. І що субсидії для малозабезпечених так само фіктивні, в зв'язку з крайньою складністю їх отримання.

Така різниця в сприйнятті відбувається через відверту брехню яку використовують українські офіційні особи для ілюстрації економічної ситуації в країні.

А "донори" цю брехню ковтають, тому що їм навіть в голову не приходить, що офіційні особи можуть банально брехати.

І продовжують видавати цієї злодійкувато влади кредити, які повертати - нам з вами. Відразу після сплати грабіжницьких платіжок.
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Українські дороги будують фірми-прокладки місцевих "царьків", які зацікавлені в тому, щоб одна й та ж автотраса ремонтувалася щороку. Депутати від…
На днях в ВР состоялся отчет генпрокурора Ю. Луценко перед депутатами. С одной стороны, абсолютно ненужная процедура, т.к. по Конституции…
Блаженніший Любомир Гузар розповів про те, як українцям вистояти у тяжкі часи, де брати віру та сили, як послужити миру
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus