USD 39.70 39.90
  • USD 39.70 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90
Чат із «Дзідзьо»
Початок розмови ‒ о 15.00. Чат триватиме до 16.00.
Запитання гостям можуть ставити лише зареєстровані користувачі «ВН».

На жаль, поп-гурту «Дзідзьо» не вдалося доїхати до чату на «ВН», проте у редакції виконують обіцяне. Публікуємо відповіді музик на отримані запитання, які, до слова, подаємо повністю та без змін.
Сергій S.K. Козловський: Коли новий мейсон і пісня?

Пісня вже майже на підході. Вже доробляють аранжувальники. Просто аранжувальники такі зараз пішли хитро… Хитро… Матюкатися не можна, да? Ліпше не треба. Вони кажуть, шо завтра, то післязавтра, то попіслязавтра. Потім не беруть трубку. Юлік шо робе? Купляє стартовий пакєт з інакшої країни. Тіпа, звонить з-за кордону. Не беруть. Вже ка’: «Й*б твою мать». І починається. Коротше тако: скоро буде нова пісня. А Мейсон? А Мейсон, шось думаєм, шось тако трошкі цікавіше з Мейсоном робити. Але вони будуть. Продовження Мейсона буде, обіцяю.
Сергій S.K. Козловський: Назвіть ТОР 10 фанів у фан-клубі
Еее, Причина… Андрій Причина, Ігор Савчак, Мар'яна Гончар. Потім… Ну, Васюта Андрій – то взагалі засновник нашого фан-клубу «Дзідзьо». Пʼятий… Є там така ше… М-м-м-м. Дзідзьо Дзідзик такий є пацан. Андрій (до PR-менеджера, ‒ «ВН»), ше одна дівчинка така, шо дуже багато пише, як вона? Не Мар'яна Гончар, а ше хтось. Равлюк Мар'яна. Федунків Ілона. Я кожен день там, я слідкую кожен день.
Сергій S.K. Козловський: Коли буде інтернет магазин?
Ігорко Савчак: Коли ви відкриєте Інет ‒ магазин ??? бо Чериба може відкрити хоть вже !!! він сам це сказав привселюдно !!!!
nevil123: Коли відкриється інтернет-магазин Dzidzio

Коротше тако: інтернет-магазин – то не є так просто, як би здавалося. Це має бути установа, яка продає. Ми зараз є як торгова марка «Дзідзьо». Шоб то організувати, треба трошки шоб пройшов час, шоб ми чітко розприділили, хто займається дизайном, хто займається продажем. То не є так просто. Але він буде. І, до речі, ті люди, не буду говорити хто, вони отримають першу продукцію

anichka: Прівєт всім DZIDZIO Лесику і Юліку)Дзідзьо ти у фан групі в контактах збираєш малюнки людей скажи ти будеш робити якись конкурс????

Поки що назбираю, а найкращий точно має получити подарок.
Александра Я: Привіт Дзідзьо! Як у тебе справи? У мене виникло запитання, а чи могла би одна із твоїх запеклих фанаток стати твоєю коханою дівчиною, а згодом, можливо і дружиною?
Й-о-о-й. Я взагалі люблю дівчат. Не знаю, шо таке говорити на таке питання. Я всіх своїх фанаток люблю. Знаєш, то казка, як була «Всьо может бить, всьо может бить». Хто задав то питання? Олексадра?

Александра Я: І ще одне:) Що би ти ніколи не зміг пробачити близькій для тебе людині?
Зраду. Якби Лесик чи Юлік мене зрадив, я би вирвав йому… Той додатковий зуб, який він має, блін.
Ігорко Савчак: Питання до Лесика --- чому Ви закрили проект Все й одразу ?? досиць цікава пісня і думаю багато бажаючих хтіли би поставити на будильник щоб Вставати разом з Дзідзьом :)

Та то не наш проект. Ми поїхали, вони хотіли за рахунок «Дзідзьо» трошки підняться. Ми поспівали, і все. То не наш проект. Це львівська хвиля.
віталік: коли ви будети в новояворівську виступати і де можна купити диск з автографами?
У Новояворівську? Я не знаю, то треба подивиться по афіші. Я сам вже путаю, де ми будем вести концерт. А диск… Я думаю, скоро буде магазин, і він буде відповідальний за це. Ще трошки почекайте. Бо це не є так дуже легко. Це структура. Це хтось продає, хтось, хто відповідальний. То є якась податкова на то всьо.
Ігорко Савчак: Чому в пісні ха ха ха на концертах ви співаєте на видно так як в записі ,а видко ???
А я взагалі можу слова забувати. Я забуваю слова (сміється, ‒ «ВН»). Тут я вже на концерті. Мені кажуть: «Не формат - Формат». А на концерті я вже роблю все, шо хочу
Ігорко Савчак: Про Надю всі фанати знають дуже мало !!! знаєм шо вона Ваш талісман !!

Надя – це є наша муза. Ми тільки в Київ як приїжджаєм, то вона нас завжди кличе до себе додому. Вона робить дуже гарні голубці і ті… І гречку з цибулькою жарить. Вона так надихає, вона нам підказує, шо робити. І ми взагалі з нею дуже любимся.
Ігорко Савчак: Ви пообіцяли у вересні нову історію !!! про що вона буде ,може про чай і кофе чи про ялтинських кур і султанку або ж історію із Тайланду яку ви обіцяли Андрію Великому ???
Якщо чесно, я зараз не дуже встигаю все робити, але то всьо є. Тобто, всьому свій час. Прийде час і буде та історія. І Мейсон, продовження. І про то, як я в поїзді їхав, і мені один чувак сказав… Я йому перше тако: «Шо будеш: чай чи каву?» Він до мене ка’: «Кофе». А потім ми назад… Там така фігня з нами сталася… Я назад кажу: «Шо будеш пити: чай чи кофе» ‒ «Ні хрена, каву буду пити». Отак.
Мар*яна Гончар: Дзідзьо про що ти мрієш ?
Про що я мрію? Щоб всі бажання мої здійснилися. І бажання кожної людини хай здійснюються.
djvovayavoriv: Як ви думаєте реально побачити дзідзя в яворові в 2012р?
Ясно, що реально. Яворів… Наприклад, ми вчора їхали в Кам'янець-Подільський, да? Зупиняємся. А їсти хочем, так шо просто… А не хочем їсти в ресторані, вони нас замахали. Хочем самої простішої їжі, да? І їдем, дивимся. А там ледь-ледь написано «Колиба». Кажу: «Пацани, встаєм» Вернулися. Заїжджаєм, а там домашні пельмені зробили. Стушили нам капусти. Цей… Холодець людина мала. Бульби зварила, і ми так їли… Картоплі, чи як там правильно. Тобто ми завтра можем бути у вашому селі.
Ромі4ь: Мегапопулярний здоров!!Памятаєш Мене То я Полянський писав тобі пісні Останю кидав після вчора про дівчину ти її читав як вона тобі???я старався ти говорив що будеш помагати талантним дітям там приспів трошки інакший я переробив!!! ЗА Українську мову будьмо!!!
Я даю відповідь на запитання Ромка, хай буде така загальна відповідь на такого плану запитання: я всі повідомлення, які пишуть фанати, читаю. Тікі я не маю… Я не вмію відписувати. О, в чому справа. Я читаю через iPhone, через телефон, бо я в машині їжджу. Але я всьо знаю: який в вас настрій, що ви мене питаєте. Тобто, я може і хтів би вам відповісти, але не вмію. І деколи то є зв’язок, то нема, то забув. Але я всьо перечитую кожен день. Починаючи тако… Встав, пішов в туалет і вже читаю.
Вовчик: ДЗІДЗЬО ЛЕСИК ЮЛІК ВИ МЕГАПОПУЛЯРНІ!!!!!!!!ДЗІДЗЬО ЛЕСИК ЮЛІК ВИ МЕГАПОПУЛЯРНІ!!!!!!!!ДЗІДЗЬО ЛЕСИК ЮЛІК ВИ МЕГАПОПУЛЯРНІ!!!!!!!!ДЗІДЗЬО ЛЕСИК ЮЛІК ВИ МЕГАПОПУЛЯРНІ!!!!!!!!ДЗІДЗЬО ЛЕСИК ЮЛІК ВИ МЕГАПОПУЛЯРНІ!!!!!!!!ДЗІДЗЬО ЛЕСИК ЮЛІК ВИ МЕГАПОПУЛЯРНІ!!!!!!!!ДЗІДЗЬО ЛЕСИК ЮЛІК ВИ МЕГАПОПУЛЯРНІ!!!!!!!!ДЗІДЗЬО ЛЕСИК ЮЛІК ВИ МЕГАПОПУЛЯРНІ!!!!!!!!ДЗІДЗЬО ЛЕСИК ЮЛІК ВИ МЕГАПОПУЛЯРНІ!!!!!!!!ДЗІДЗЬО ЛЕСИК ЮЛІК ВИ МЕГАПОПУЛЯРНІ!!!!!!!!ДЗІДЗЬО ЛЕСИК ЮЛІК ВИ МЕГАПОПУЛЯРНІ!!!!!!!!ДЗІДЗЬО ЛЕСИК ЮЛІК ВИ МЕГАПОПУЛЯРНІ!!!!!!!!ДЗІДЗЬО ЛЕСИК ЮЛІК ВИ МЕГАПОПУЛЯРНІ!!!!!!!!ДЗІДЗЬО ЛЕСИК ЮЛІК ВИ МЕГАПОПУЛЯРНІ!!!!!!!!... (і так декілька сторінок, ‒ «ВН»)
Дай Боже тобі!
Пише Причина Андрій...ДЗІДЗЮ ‒ дай Боже тобі здоровя...Лесику і Юліку тоже привіт!!! Ти напевно знаєш як я тебе люблю і поважаю...Добре що тобі щось встрілило в голову стати ДЗІДЗЬОМ...От іменно тебе нам нехватоло...Дуже тобі дякую за шаланей позитив,гарний настрій і за велику увагу яку ти нам приділяєш...Але питання полягає в тому: Чи можеш ти так серйозно пообіцяти ( без гумору )...Чи покажеш ти нам пісню про пса і кліп на неї ну і звичайнож що прилюдію...?
Я про пса обіцяю всьо: прелюдію, кліп, всьо. Я тільки ше не знаю, як то правильно. Хай просто мені «фанєру» зроблять. Зроблять пісню – всьо, я готовий!
І, наостанок, традиційне побажання читачам «ВН»:
Хай люди більше сміяться. Якщо вони будуть мало сміятися, в них буде живіт боліти. Від того.. а від чого? Вони всьо тримають в собі, а в собі не можна тримати. Треба ходити в туалєт, принаймні.
Гість чату на "Волинських новинах" - депутат Волинської обласної ради Ігор Гузь.
Чат з начальником Волинського обласного центру з гідрометеорології Ростиславом Бондарчуком
Голова Бюро Волинської обласної організації партії «Сильна Україна» Сергій Ющак 26 липня був гостем прямого ефіру інтернет-телебачення "Волинських новин" і…
Коментарів: 3
Ромич Показати IP 6 Серпня 2014 17:08
дзідзьо ти мега популярний.Я твій фанат.Напиши буділаска пісню про волохату хату.
Міла Показати IP 11 Жовтня 2014 11:42
Привіт Мегапопулярний Дзідзьо! Я обожнюю твої пісні і кліпи, вони дуже піднімають настрій. Дякую що ти веселиш народ і даруєш всім позитив. Залишайся ж таким веселим і даруй нам свої пісні. Люблю вас)))
Анонім Показати IP 16 Липня 2015 14:15
І хто того **идурка дивиться і слухає?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus