USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Бійці 100-ї бригади отримали 20 телевізорів від Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом»

15 Квітня 2024 20:29
У нинішній важкий час військові, які боронять незалежність та територіальну цілісність нашої держави, потребують всебічної підтримки від населення. Зусилля тилу додають впевненості та міцності на передовій.

Реагуючи на запити військових, Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» передав 20 нових телевізорів бійцям 100-ї окремої механізованої бригади. Техніка першочергово слугуватиме для потреб розвідки. Завдяки їй воїни бачитимуть картинку з безпілотника в максимально можливій чіткості.
Читати ще: Воїни на Авдіївському напрямку отримали партію FPV-дронів від Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом»

Військовий 100-ї ОМБр Володимир висловив вдячність Фонду за надані телевізори, зазначивши що вони є дуже необхідними для бригади.

«Хочу подякувати Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» за надані нам телевізори. Для нас це важлива техніка, адже забезпечує видимість на передовій. Це допоможе нам ефективніше знищувати ворогів», – наголосив військовий.
До слова, волинська «сотка» ще нещодавно була бригадою територіальної оборони. Але за виявлену мужність, відвагу та успішні результати під час боїв її реорганізували. Тепер військові захищають країну у статусі 100 окремої механізованої бригади Сухопутних військ ЗСУ.

«У зв’язку з переформатуванням наш штат розширюється. Запрошую всіх, кому не байдужа доля України, вступити до лав 100 ОМБр», – додав Володимир.
Голова правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Катерина Шкльода акцентувала, що Фонд завжди реагує на запити військових формувань, зокрема тих, де несуть службу волиняни.

«Віднедавна наша 100 ТрО отримала статус окремої механізованої бригади. Хлопці заслужили його своєю тяжкою працею і, на жаль, ціною людських життів. Через реорганізацію у військових з’явилися нові запити, нові потреби, крім тих, на які ми вже реагували. Нині вони звернулися до Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» із проханням допомогти укомплектувати нові опорнокомандні пункти для того, щоб успішно проводити наступальні та оборонні операції. Саме тому ми придбали й передаємо 20 телевізорів, щоб воїни мали змогу виконувати поставлені завдання», – зазначила Катерина Шкльода.
Читати ще: Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» передав легендарній 3-й ОШБр шість вантажівок

Додамо, що цього тижня Фонд придбав та передав військовослужбовцям зенітного ракетного взводу камери, акумулятор та аквабокс.
Також на запит 100-ї бригади днями закупили 10 FPV Дронів та три комплекти акумуляторів та зарядних пристроїв.

Читати ще: 300 доларів можуть знищити танк вартістю кілька мільйонів: як під Луцьком тестували FPV-дрони. Фото
Як ми писали, Фонд передавав на гарячі напрямки мікроавтобуси Volkswagen Transporter Т4, відремонтовані броньовані КрАЗи, бронежилети, каски, турнікети, медикаменти, квадрокоптери, планшети, рації, відеокамери, приціли, рушниці-антидрони для боротьби з ворожими безпілотниками та інше.

Дмитро КЛИМЧУК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus