USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.86

Росіяни вдарили по Чернігову трьома ракетами: є загиблі та поранені

17 Квітня 2024 10:39
Росіяни вранці 17 квітня вдарили трьома ракетами по об’єктах цивільної та соціальної інфраструктури в густонаселеному районі Чернігова, у результаті чого загинули п'ятеро людей, кількість жертв може зрости.

Про це повідомив в. о. міського голови Чернігова Олександр Ломако, передає УП.

«Наразі підтверджено інформацію про п'ятьох загиблих. З того, що я бачу, ця цифра може бути більшою, на жаль», – сказав він.

Також наразі відомо про щонайменше п’ятьох травмованих. Пошкоджено будівлі, багато автомобілів, соціальну та міську інфраструктуру.

«О 9:03 три вибухи пролунали у місті. Це не зовсім центральна частина міста, але густонаселений мікрорайон. Є пряме влучання у восьмиповерхову будівлю соціальної інфраструктури. Візуально зруйновано елементи стін з третього до шостого поверху і прибудова до неї», – додав Ломако.

На місці наразі працюють рятувальники та медики. Створено штаб для надання допомоги постраждалим.

Лікарні працюють в посиленому режимі і вже приймають постраждалих.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus