USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

У крадіжках був невибагливий

7 Квітня 2012 11:27
23-річний юнак не перебирав майном односельчан. Крав все, що лежало добре і погано. Цупив телефони, продукти харчування, електродвигуни та запчастини до техніки. За надмірну активність на молодика чекає позбавлення волі від трьох до шести років.

Про уе повідомили у СЗГ УМВС в області.

Нещодавно 59-річна лучанка Наталія звернулася із заявою до Горохівського райвідділу міліції. Жінка повідомила, що в листопаді 2011 року з її дачного будинку в селі Брани хтось поцупив продукти харчування та мобільний телефон.
Правоохоронці встановили, що злочин скоїв 23-річний односельчанин постраждалої Микола.

Як розповів капітан міліції Володимир Костанюк, молодик підозрюється у скоєнні ще трьох крадіжок, які він, мовляв, скоїв всього за півроку. При цьому Микола «хазяйнував» або в гаражах громадян, або в пустуючих хатах.
Родом горе-спритник – із села Ковбань, усе ж переїхав жити у Брани до своїх родичів, де й «розвернув» бурхливу діяльність. Із господарств любитель легкої наживи забирав усе, що можна, не перебираючи: запчастини до техніки, електродвигуни, мобільні телефони і навіть продукти харчування.

Ідучи на злочин, молодик не переймався тим, як потрапить у приміщення, тож у всіх чотирьох випадках зафіксоване проникнення. У результаті порушена кримінальна справа за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України - крадіжка.

За скоєне молодика чекає позбавлення волі від трьох до шести років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus