USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

В Україні частина пенсіонерів може отримати додаткові виплати

17 Квітня 2024 06:41
В Україні подовжили програму додаткової грошової допомоги для пенсіонерів, які проживають на територіях активних або можливих бойових дій ще на три місяці.

Про це інформує пресслужба ПФУ.

Допомогу можуть отримати пенсіонери у Дніпропетровській, Донецькій, Запорізькій, Луганській, Миколаївській, Сумській, Харківській, Херсонській та Чернігівській областях.

Для цього вони мають відповідати таким вимогам:

– отримують пенсію в розмірі меншому за 3250 грн

– проживають на територіях активних або можливих бойових дій

– не отримували з 1 березня 2023 року додаткових грошових виплат від міжнародних організацій та / або допомоги на проживання внутрішньо переміщеним особам

– які відповідають умовам програми, отримуватимуть виплати від ВПП ООН на суму, що дорівнює різниці між 3 250 грн та сумою пенсії, яку вони отримують зараз.

Читати ще: Пенсії без ідентифікації в Україні платитимуть тільки до 31 березня

Відповідна програма підтримки пенсіонерів діє в Україні від серпня 2023 року.

Додамо, Україна продовжить виплачувати фінансову допомогу на проживання внутрішньо переміщеним особам (ВПО), незважаючи на відсутність фінансової допомоги від країн Заходу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus