USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Аграрний комітет вимагає провести перевірки Держпродспоживслужби у регіонах

1 Вересня 2022 12:16
Комітет Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики вимагає провести перевірки у регіональних підрозділах ДПСС та зробити відповідні кадрові зміни.

Про це заявив голова комітету Олександр Гайду, інформує пресслужба парламенту.

Зазначається, що причиною такого рішення є постійні скарги від аграріїв та споживачів на неефективну роботу служби, а також випадки підозр у хабарництві та перевищення службових повноважень.

«Чи є покарання щодо службових осіб ДПСС? Так, банальні догани та ротації замість звільнень з відповідними записами у трудовій книжці. Вимагаємо від керівництва ДПСС провести перевірки роботи служби у регіональних підрозділах та вжити відповідних кадрових рішень», – зазначив Гайду.

Читати ще: На Волині та в низці інших областей на корупції викрили посадовців ДСНС

Крім цього, комітет звернувся до Кабінету Міністрів з пропозицією визначити координацію служби через Мінагрополітики, що «дозволить сприяти роботі аграріїв, а не створювати перепони».

Зауважимо, протягом 7 місяців 2022 року ДПСС здійснила 85 планових та 855 позапланових перевірок суб’єктів господарювання з питань дотримання вимог щодо формування, встановлення та застосування державних регульованих цін. За результатами проведених перевірок прийнято 575 рішень про застосування адміністративно-господарських санкцій на 46,9 млн гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus