USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.92

Бомбосховище на Волині - в аварійному стані

11 Серпня 2014 17:30
Лише 13 відсотків від загальної кількості споруд цивільного захисту, які сповна придатні для перебування там людей у випадку небезпеки, нараховується на Волині. Про це інформує ПроКовель.

Частково готова п’ята частина таких об’єктів, а решта – вкрай занедбані. На жаль, до останніх належить й бомбосховище, яке знаходиться в Ковелі на вулиці Косачів. Зі слів інженера штабу цивільного захисту об’єктів станції Петра Глухайкіна, ще в 2011 році Львівська залізниця його планувала зняти зі свого балансу, однак на цю процедуру в підприємства не вистачило коштів.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, в якому стані захисні споруди на Волині.

У зимову пору року ця інженерна споруда для малечі слугує гіркою, з якої вони дружно ковзаються на санчатах, а літом – там мають інші забавки. Наприклад, днями хтось поцупив із запасного виходу бомбосховища залізні двері і ось вже кілька днів як доступ туди - вільний. А дітвора, як відомо, дуже полюбляє ось такі небезпечні місця, тому їхні батьки і забили на сполох.

Ми теж зазирнули всередину споруди і жахнулися: об’єкт перебуває в аварійному стані, він постійно підтоплюється ґрунтовими водами, стіни – вологі і вкриваються пліснявою, тому цегла постійно осипається, стеля – просвічується, на східцях - багато сміття.

Начальник відділу з питань цивільного захисту населення виконавчого комітету Ковельської міської ради Юрій Дідковський стривожений жалюгідним виглядом будови. Він переконаний, що цей об’єкт цивільного захисту вже давно втратив своє призначення. Петро Глухайкін зі словами свого колеги цілком згодний, проте, що далі робити із захисною спорудою, яка за документами залізничника значиться під номером 308, наразі ще не знає.

Він оглянув будову і на місці розпорядився відремонтувати вхід до бомбосховища. Обіцяв особисто прийняти сьогодні виконану роботу.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
ластівка зі сходу Показати IP 11 Серпня 2014 17:35
коментар було видалено
0-0 до ластівка зі сходу Показати IP 11 Серпня 2014 17:48
Що правди не любите, коменти видаляєте?! Приїдуть хлопці зі Сходу багато чого цікавого розкажуть, після чого тим Тимчукам і Лисенкам краще людям на очі не з'являтись!!! Да і вашим редакціям соромно буде!!!
пан Показати IP 11 Серпня 2014 18:39
Микола правду сказав. Молоток!!!
прохожий до пан Показати IP 11 Серпня 2014 21:52
ТРОЛЬ
1122 Показати IP 11 Серпня 2014 22:05
та ні, шановний, Микола всю правду сказав, А ще правда в тому, що вернуться наші хлопці з Громадянської війни, яку наші масонські правителі називають АТО, тільки вже не будуть сліпими цуциками в чужій грі. Майданити на свою голову вже навчили, то ж хай дадуть людям те, що обіцяли, коли треба було прогнати банду Яника. Чи вже забули, що клялись продати "Рошени", забезпечити достойне європейське демократичне життя? А щодо бомбосховища, то де ж було хвалене СБУ, яке зараз верещить про свої здобутки, викриття московських попів, що сприяють сепаратистам, обманутих ними матерів, які не хочуть, щоб діти гинули у братовбивчій війні за гешефти коломойських і парашенків? Тоді служили Янику, зараз - масонам. А ще раніше - були просто КГБ.
Анонім до 1122 Показати IP 12 Серпня 2014 01:35
где было СБУ? - мне лично росказывали, что перед поездкой на майдан ребят инструктировали сбушники. Почему СБУ громили только в Донецке и Луганске?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus