USD 39.70 39.90
  • USD 39.70 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Дітям волинських захисників організували відпочинок у Чехії

21 Липня 2022 17:17
Група із 40 дітлахів волинських військовослужбовців та загиблих Героїв днями відправилась на оздоровлення у місто Брно в Чехію.

Організувати відпочинок вдалося завдяки співпраці Волинської ОВА та громадської організації «Ми плюс».

Поїздка відбувається на запрошення організації «Teen Challenge Int.CR» Чеської Республіки, яка взяла на себе усі фінансові витрати з перевезення та перебування дітей на відпочинку, повідомили в ОВА.

Для дітей волинських захисників організована цікава та змістовна програма відпочинку (культурні заходи, різноманітні екскурсії тощо). Додому діти повернуться 2 серпня.

Читати ще: «Над сиротою – і Бог з калитою»: діти та дружини загиблих Героїв з Волині безкоштовно поїхали до Греції

"Впевнений, що дітям там сподобається. Тож бажаю їм гарного відпочинку, світлих вражень та лише позитивних емоцій", – зазначив начальник ОВА Юрій Погуляйко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus