USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Голлівудський актор Лієв Шрайбер приїхав до Києва

15 Серпня 2022 12:14
Американський актор, режисер та сценарист Лієв Шрайбер знову приїхав до України. Амбасадор UNITED 24 – онлайн-платформи для збору пожертв від благодійних організацій, міжнародних партнерів та громадян для підтримки України, відвідав Київ.

Про візит зірки йдеться у телемарафоні «Єдині новини» в ефірі ТСН.

Кореспондент телеканалу зустрівся із Лієвом на Південному вокзалі на виставці. Голлівудська зірка прибув до столиці потягом із Польщі.

«Одна з платформ, яку я підтримую, називається UKRAINE NEEDS YOU. Вона надає цілодобові психологічні консультації українцям. Мені здається, у цей складний час дуже важливо говорити одне з одним. Можливо для українців це бар’єр, адже українці дуже незалежні люди, та все ж таки із фахівцями варто говорити», – поділився Шрайбер.

Нагадаємо, у квітні Лієв приїздив на українсько-польський кордон, щоб із благодійною організацією World Central Kitchen готувати гарячі обіди для українських біженців.

Також до України приїхав український футболіст та тренер Андрій Шевченко. Він приїхав до Києва аби зустрітися із Володимиром Зеленським. Ще у травні президент запросив Шевченка стати першим амсабадором UNITED 24. А Шевченко – як один з найвідоміших живих брендів нашої країни – від травня закликає допомогати українцям. Він уже дав кілька інтерв’ю міжнародним медіа, зокрема в Італії та Великобританії, зіграв у доброчинному тенісному матчі та відвідав дітей-переселенців у Польщі. Нині – знову приїхав до столиці і вже сьогодні має зустрітися не лише із Зеленським, а й іншими амбсадорами UNITED 24.

«Мені дуже приємно бути в моєму рідному Києві. Дуже багато роботи зараз. Ця неділя дуже напружена. Новий файрейзінг – зустріч з президентом. Наскільки я знаю інші амбасадори приїжджають. Ми повинні зустрітися і обговорити майбутнє. Що ми можемо зробити для нашої країни», – прокоментував він.

Нагадаємо, крім Лієва Шрайбера, до України під час війни не побоялися приїхати і чимало інших голлівудських знаменитостей, зокрема, Анджеліна Джолі, Шон Пенн та Бен Стіллер. Всі вони приїздили з однією метою: підтримати, розказати світові про шалені людські втрати в цій війні та героїчний спротив українського народу.

А це тиждень тому – до Києва з візитом завітала американська акторка та продюсерка Джессіка Честейн.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Дєд Показати IP 15 Серпня 2022 13:46
Люблять євреї Україну,аж занадто інколи.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus