USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

Кікбоксери з Волині – Чемпіони України

9 Жовтня 2016 23:34
У Чемпіонаті України з кікбоксингу волиняни завоювали 5 перших місць, 2 других та 3 бронзових.

Тпак, з 29 вересня по 2 жовтня у Харкові проходив Чемпіонат України з кікбоксингу, де Волинську область представляли 10 спортсменів, які гідно боролись за звання чемпіонів.

Як повідомляють організатори, у підсумку волиняни завоювали 5 перших місць, 2 других та 3 бронзових. Серед юніорів Софія Аврамук здобула 1 місце у ваговій категорії 48 кг, Софія Неділько – 1 місце у ваговій категорії 52 кг, а Юрій Воробей – 1 місце у ваговій категорії 57 кг. Дівчата вибороли путівку на Чемпіонат світу в Італії.

Лучанка Софія Неділько уже близько трьох років займається кікбоксингом і доволі успішно – минулого року на Чемпіонаті світу, який проходив в Іспанії, вона завоювала дві золоті медалі та стала чемпіонкою світу. У Харкові вона знову підтвердила, що на сьогодні в Україні рівних їй немає. А скоро знову буде боротися за те, щоб підтвердити свій статус і на світовому рівні.

«Чемпіонат світу з кікбоксингу цього року відбудеться 25-30 жовтня в Італії. Настрій у мене бойовий, зараз більше тренуюсь і готуюсь, щоб достойно представити Україну», – поділилася дівчина.

А також серед дорослих медалі завоювали: Анастасія Коновальчук – 1 місце у в/к 48 кг, Владислав Капиш 1 місце у в/к 57 кг, Дмитро Потапець – 1 місце у в/к 84 кг, Андрій Подвальний – 1 місце у в/к 71 кг, Андрій Ціхоцький – 3 місце у в/к 63 кг та виконав норматив кандидата у майстри спорту, Володимир Мельниченко – 3 місце у в/к 63 кг, Микола Волочай – 3 місце у в/к 69 кг.

Як розповів учасник змагань та водночас один із тренерів луцької команди Андрій Подвальний, кікбоксери тренувалися дуже наполегливо, кожної неділі у них були спаринги. Але він впевнений, що такого успіху вони б не досягли, якби не небайдужі люди та організації, які фінансово та морально їх підтримали.

Серед інших він згадав Сергія Івашка, який, на жаль, нещодавно загинув у ДТП, що трапилася біля перетину вулиць Данила Галицького і Гнідавської у Луцьку. Сергій Івашко завжди цікавився спортом та підтримував кікбоксерів фінансово, адже навіть екіпіровка для тренувань коштує немалих коштів.

«З десяти спортсменів, які поїхали на Чемпіонат в Харків, усі здобули нагороди, з яких п’ять – золотих медалей. Чим підтвердили, що на сьогодні в Україні їм рівних немає. Нам повірили, допомогли – і ось маємо такий фантастичний результат», - радіє тренер.

Тож вітаємо тренерів Андрія Подвального та Миколу Мордика з успішним виступом їх команди на Чемпіонаті. Бажаємо подальших успіхів та перемог.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 10 Жовтня 2016 00:01
Молодці!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus