USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Лучани просять відновити «Бім-Бом» і зробити його «розумним»

19 Грудня 2020 22:30
На фасад славнозвісного багатоповерхового будинку в самісінькому центрі Луцька хочуть повернути циферблат, який вказуватиме дату та час.

Таку петицію 17 грудня зареєстрував Максим Кравченко. Підписати її можна за посиланням.

Як зазначив лучанин, він розуміє, що на сьогодні в місті є важливіші проблеми, однак пропонує повернути легендарний «Бім-Бом» на Театральному майдані.

«Пропоную підтримати петицію. Розумію, що можуть бути на сьогоднішній день і важливіші проблеми, але як без легенди? Потрібно відродити «Бім-Бом» над Театральним майданом, але зробити його «смарт» – з годинами, датою та іншими потрібними штучками», – вказав автор петиції.

Відзначимо, аби петицію розглянула Луцька міська рада, вона має зібрати 300 підписів за 15 діб.

Нагадаємо, на фасаді утепленого будинку в центрі Луцька виклали різнокольоровий орнамент, а на тій частині споруди, де містився годинник, хотіли розмістили вітраж, а донедавна там був розміщений стенд із символікою міста.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Фанат Луцька Показати IP 19 Грудня 2020 23:20
*що можуть бути на сьогоднішній день і важливіші проблеми* - як по мені спочатку годиник а потім якісь інші роботи включаючи облаштування фонтану. Приймуть петицію чи не приймуть немає значення - годиник має зявитися на своєму місці в першу чергу!!!
Експерт Показати IP 20 Грудня 2020 14:06
Прибрати би ще вивіску "ПриватОбдіраловки", будівля буде краще виглядати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus