USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Майже тисяча ковельчан взяла участь у Олімпійському дні бігу

17 Червня 2017 09:00
З нагоди Дня олімпійського бігу у парку відпочинку імені Лесі Українки відбулось спортивне дійство - відкритий урок. 800 учасників вийшли на легкоатлетичні доріжки - діти з пришкільних таборів, спортсмени ДЮСШ управління освіти, вихованці станції юних туристів та станції юних техніків, повідмляє прес-служба Ковельської міської ради.

На урочистому відкритті зі словами привітань виступив начальник відділу молоді, фізичної культури та спору Ігор Семенюк. Серед почесних гостей - заслужений майстер спорту з боксу, срібна призерка світу, чемпіонка Європи, багаторазова чемпіонка України, учасниця Олімпіади в Ріо-де-Жанейро – Тетяна Коб, срібна призерка Європи з боротьби вільної, КМС, чемпіонка України Ольга Падошик, бронзова призерка Європи з боротьби вільної, МС, чемпіонка України Анастасія Падошик, чемпіонка України, КМС з боротьби вільної Анастасія Лебедєва та директор ДЮСШ управління освіти Володимир Олексюк.

Легкоатлети змагались у чотирьох вікових групах. Цей захід продемонстрував, що діти бажають та з задоволенням займаються фізичною культурою. Це було справжнє свято спорту та радості. На фініші кожного учасника чекав солодкий приз. Переможці та призери забігів відзначені грамотами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus