USD 39.45 39.78
  • USD 39.45 39.78
  • EUR 39.60 39.85
  • PLN 9.72 9.86

Москва у вогні та «Синя смужка»: команда «V.I.P.Тернопіль» у Луцьку смішила і збирала гроші для ЗСУ. Фото

15 Березня 2023 13:03
Жарти про Олексія Арестовича та Олега Ляшка, смішні сцени зі взаємин Таньки та Володьки, а також смерть Путіна і Червона площа Москви, що палає: артисти з команди «V.I.P.Тернопіль» у рамках благодійного туру на підтримку Збройних сил України приїхали до Луцька з концертною програмою «Glory to Ukraine».

Виступ однієї з найкращих гумористичних команд України, неодноразових переможців шоу «Розсміши коміка» та призерів «Ліги сміху» розпочався в РЦ «Промінь» із півторагодинним запізненням через чергову повітряну тривогу, оголошену впродовж доби 15 березня.

«Концерт скоро розпочнеться, а поки ми пропонуємо вам трохи розслабитися. Ні. Ми не будемо вмикати Арестовича. Просто заплющіть очі. Уявіть собі HIMARS, з нього вилітає ракета, яка попадає в Кримський міст. Той робить жест доброї волі й загоряється. Міст палає, а на фоні ви чуєте приємні звуки хвиль Чорного моря, крики чайок і крики росіян, які звалюють.

Вітаємо, ви досягли українського дзен. Кримський міст палає, і ви радієте, бо наводчики удару на міст зробили це на авто, яке допомогли купити ви, прийшовши на благодійний концерт «V.I.P.Тернопіль», – пролунало насамперед у залі.
Від початку повномасштабного вторгнення команда «V.I.P.Тернопіль» працює на волонтерському фронті. Для ЗСУ було зібрано понад вісім мільйонів гривень за допомогою зборів у соціальних мережах, благодійних концертів, аукціонів та розіграшів. 122 тисячі доларів зібрано у США і вже понад дев’ять мільйонів гривень зібрано благодійною ініціативою «Моя кава для ЗСУ». Загалом 550 тисяч доларів або 21 мільйон гривень.

За ці кошти було куплено бронежилети, позашляховики, тепловізори, дрони, амуніцію та інше.

Зараз команда має запитів із передової на шість мільйонів гривень. Саме благодійні концерти покликані закрити ці запити від військових і наблизити нашу перемогу.
«Нам приємно нарешті з вами зустрітися. Дякуємо, що ви сьогодні з нами, що ви вичекали закінчення повітряної тривоги. Дякуємо також тим людям, які купили квитки ще понад рік тому. Нам дуже приємно, що ми врешті зустрілися. У нас мав бути концерт 8 березня 2022 року. Ми дуже раді вас бачити, і я хочу, щоби ми поаплодували тим, дякуючи кому ми все-таки зустрілися. Поки ми зібралися на концерт тут, у Луцьку, ЗСУ збирають глядачів на концерт Кобзона», – зазначив капітан команди Віктор Гевко.
Спершу актори розіграли на сцені короткі мініатюри: і раніше відомі з КВК чи телевізійних шоу, і зовсім нові. Презентували, наприклад, випадок біля пологового будинку, батьківські привітання молодят на весіллі, похід до ворожки, нічну рекламу для чоловіків і кіносеанс на Москву у вогні.

Далі гумористи висміювали пристрасть українських селебретіс до Instagram, демонструючи їхні по-хуліганськи відфотошоплені знімки.
Окрім того, виконали хіт гурту «ВІА Кіп’яток» під назвою «Синя смужка», який, до слова, зібрав понад 32 мільйони переглядів на YouTube.
У перерві між гумористичними блоками для лучан заспівав Михайло Бучковський, учасник гурту «Шосте чуття».
Згодом новинами з українського села смішив усіх Володька (актор Тарас Стадницький).

Найбільше до вподоби лучанам припали такі жарти головного селянина країни:

Доярка Катерина з 20-річним стажем надоює відро молока за три хвилини. І їй плювати: паслася корова, не паслася і чи то вообще корова.

Церковний працівник неправильно зрозумів СМСку від священника: «Передзвони». І почав бити в дзвони на утреню.

Петро заснув з електронною сигаретою і за ніч накрутило три кіловати світла.

Нова акція від торгової марки Nemiroff: під кожною кришечкою – білочка, збери пʼять білочок і тобі кришечка.

Усі люди після сексу просять закурити, і тільки бухгалтер Ірина Іванівна просить акт виконаних робіт.
Концерт мав благодійну мету. Серед присутніх у залі розіграли два прапори від бійців, які боронять країну на Бахмутському напрямку, та гільзу від використаного снаряду, розписану художником.
Загалом на аукціоні вдалося виручити 95 тисяч гривень. Ці кошти спрямують на закупівлю пікапу для військовослужбовців.

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Холоп Джура Показати IP 15 Березня 2023 17:48
а їх мобілізувати можна?
?? Показати IP 16 Березня 2023 01:03
Клоунів в армію не беруть?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus