USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

На автостанції у Ківерцях чекати транспорт можна лише стоячи

16 Червня 2016 21:02
У ногах правди немає - хоч стій, хоч падай. Ще купу подібних висловів можна застосувати до Ківерцівської автостанції. Саме так гостинно зустрічають і випроводжають подорожніх у Ківерцях. Про райцентрівське ноу-хау - далі у сюжеті ТРК Аверс.

Щодень із автостанції «Ківерцівська» у різні напрямки курсує 50 автобусів. Тут завжди багато люду і свій рейсовий автобус пасажири чекають стоячи, інколи доводиться простоювати і годинами. Ще донедавна тут стояла єдина лавочка на якій по черзі сиділи люди, а зараз немає і тої. Аби хоч трохи перепочити люди тисняться у сусідніх магазинах.

Місцеві розповідають, що однієї ночі позашляховик вилетів на тротуар та зупинку, зніс металеві стовпчики та лавку. У міськраді кажуть, що чули про цю аварію, а ось наслідки ліквідовувати не поспішають.

«Серед ночі машина збила лавочку, позбивала бетонні стовпчики. На наступний день прийшли з мерії, обіцяли навести лад. Два тижні вже тут лежить сміття і ніхто нічого не робить. Ось це наша влада така», - скаржиться одна з жінок, яка чекає маршрутку на зупинці.

«До середини червня лавочки встановимо», - обіцяв тоді Ківерцівський міський голова Володимир Жгутов.

Журналісти вирішили перевірити, чи дотримав міський голова обіцянки, тож у середині червня зателефонували на автостанцію. Касир автостанції телефоном повідомив, що лавочок досі немає.

Детальніше дивіться на відео:
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
знаюч Показати IP 16 Червня 2016 21:35
запитання до авторки - будоражимо місцевих а для чого адже маршруіздять справнотки
Анонім до знаюч Показати IP 17 Червня 2016 07:32
ага, насипали в корито - їж і мовчи, чого тобі ще треба?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus