USD 39.55 39.80
  • USD 39.55 39.80
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.90

На Волині рейсовий автобус в’їхав у дерево, постраждали п'ять пасажирів: водія покарали умовно

3 Вересня 2022 13:17
На Волині судили водія рейсового автобуса, який врізався у дерево. У ДТП постраждало п’ятеро осіб, але винуватець аварії відбувся умовним покаранням.

Про це стало відомо з вироку Горохівського районного суду Волинської області.

У матеріалах справи йдеться про те, що ДТП трапилася 6 липня 2018 року на автомобільній дорозі Т-0302 в напрямку Нововолинська. Водій рейсового пасажирського автобуса марки БАЗ сполученням «Ниви-Губинські – Нововолинськ», не врахувавши стан дорожнього покриття та не вибравши безпечної швидкості руху, допустив виїзд автобуса на ліве узбіччя автодороги, де в подальшому транспортний засіб зіткнувся з деревом.

Читати ще: Пасажирку автобуса, який потрапив у ДТП, прооперують в Луцьку

Унаслідок ДТП п’ятеро пасажирів отримали травми різного ступеня тяжкості. У суді водій рейсового автобуса визнав провину. Він вказав, що усі матеріальні збитки потерпілим відшкодував, просив суд суворо не карати та не позбавляти його водійських прав, оскільки це є його єдиним джерелом доходу.

Потерпілі на судове засідання не з’явилися. У своїх заявах вони відзначили, що матеріальних та моральних претензій до обвинуваченого не мають, оскільки той відшкодував усі збитки. Просили суд суворо його не карати.

У підсумку реальний строк на три роки суд замінив на рік умовного.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus