USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

На Волині вилучили контрафактного алкоголю на мільйон

10 Серпня 2016 14:49
Виготовленням фальсифікованих горілчаних, винних та коньячнихвиробів займались п’ять мешканців Волинської області. Вартість вилученої продукції становить майже мільйон гривень, - повідомляє ГУ НП у Волинській області.

Фальсифіковану алкогольну продукцію громадяни реалізовували на території Луцького, Маневицького та Рожищенського районів. Виготовляли не тільки горілку, а й вино та коньяк відомих українських та іноземнихвиробників.

Оперативники Управління захисту економіки у Волинській області провели заходи та задокументували протиправну діяльність громадян. Їх продукцію поліцейські направили на дослідження. Фахівці підтвердили, що горілчані, винні та коньячні вироби – фальсифікат. Марки акцизного податку Українитакож підроблені.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею 199 (Виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажутоварів, збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів,білетів державної лотереї, марок акцизного податку чи голографічнихзахисних елементів) Кримінального кодексу України.

Працівники УЗЕ, слідства Нацполіції спільно з прокуратурою повели санкціоновані обшуки на складах та помешканнях організаторів незаконної діяльності.

Правоохоронці вилучили 30 тисяч пляшок горілчаних, винних та коньячнихвиробів відомих українських та іноземних товаровиробників, 2,5 тонни спирту, 50 блоків сигарет з підробленими марками акцизного податку та без них, понад 5 тисяч штук підроблених марок акцизного податку таобладнання для виготовлення фальсифікату. Також у автомобілі поліцейські виявили 50 ящиків фальсифікованої алкогольної продукції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Клава Показати IP 10 Серпня 2016 16:05
Доречи, Лукашенко раз і назавжди відбиів у білорусів бажання впихивати людям фальсіфікат, треба зміни в законодавстві , але ж вони заїнтересовані і сами наживаються на цьому....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus