USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.92

Отруєні дерева під Ковелем досліджуватимуть рівненські фахівці

2 Серпня 2016 09:30
На резонансну справу масового отруєння дерев вздовж автотраси Ковель – Луцьк біля села Колодяжного першою відреагувала влада, причому обласного рівня.

Про це повідомляють Kowel.com.ua.

Заступник голови Волинської облдержадміністрації Сергій Кошарук офіційно звернувся з листом до державного спеціалізованого лісозахисного підприємства «Рівнелісозахист», яке знаходиться у місті Сарни, щодо санітарного стану насаджень тополі.

Фахівці з Рівненської області мають провести обстеження всихаючих дерев та надати лісопатологічне заключення. Очевидно, що присутніми під час перевірки отруєних дерев може бути й екологічна служба, звичайно, якщо вона функціонує на Ковельщині.

Цікаво, що журналісти видання, які побували на місці цієї екологічної трагедії разом з кандидатом біологічних наук, екологом Василем Козаком, нарахували 72 великих дерева, а клерки, які у кабінеті трудилися над листом заступника голови ОДА, – приблизно 30.

Зі слів Василя Козака, орієнтовна маса знищеної деревини становить 120 кубометрів, сума заподіяної природі шкоди – близько 400 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus