USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Сенату США пропонують посилити тиск на РФ новими санкціями

15 Березня 2017 23:01
З метою зменшення загрозливої поведінки Росії в Україні, Сирії, а також запобігання її подальшому втручанню у внутрішні справи США та Західної Європи, офіційний Вашингтон має ввести додаткові, «відкалібровані» санкції проти РФ.

На цьому наголосив у середу під час слухань у Сенаті США представник Центру з питань санкцій та запобігання незаконному обігу фінансів Ерік Лорбер, передає Укрінформ.

«Сполучені Штати не досягли багатьох основних цілей, які прагнули при застосуванні інструментів санкцій», – зауважив експерт під час слухань на тему «Оцінка санкцій США проти Росії: наступні кроки».

За його словами, Росія продовжує свою загрозливу діяльність за низкою напрямів попри те, що Вашингтон застосував один із найскладніших режимів санкцій за всю історію. У цьому зв’язку він звернувся до прикладів агресії РФ на сході України, окупації українського Криму, винищення опозиційних лідерів у Росії, підтримки Москвою кривавого режиму Башара Асада в Сирії, знищення Алеппо, втручання у виборчі процеси в США та Західній Європі.

«Діяльність Росії на цих напрямах є серйозною загрозою для американських інтересів, тож Сполучені Штати мають бути готові до використання всіх елементів, що мають у своєму розпорядженні, включаючи економічні можливості, щоб знизити здатність Москви підривати інтереси США всередині країни й за кордоном», – наголосив Лорбер.

На його переконання, це мають бути «додаткові, належним чином вибудувані санкції США». Введення нових економічних обмежень, «якщо вони правильно відкалібровані, можуть стати особливо ефективним (заходом) у підвищенні тиску на Росію», – акцентував експерт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ростов Показати IP 16 Березня 2017 08:55
Спасибо Америке, что у нас на Дону продолжается рост агросектора. За прошлый год рост агросектора в ЮФО составил 40% . Так держать Америка.
Степан до Ростов Показати IP 16 Березня 2017 15:19
Кацапські б*длотролі вже і тут. Який рост і чого в параші. Що ти лепечеш ватоголове ч*о?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus