USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Стан чоловіка задовільний: повідомили деталі інциденту на луцькому «Моторі»

16 Листопада 2020 17:05
На державному підприємстві «Луцький ремонтний завод «Мотор» прокоментували нещасний випадок, який стався днями.

Про це повідомляє Конкурент.

Як зазначили на підприємстві, 10 листопада о 16:09 хвилин у цеху № 4 трапився нещасний випадок з токарем 5-го розряду Олегом Конопленком. При роботі на верстаті з оброблення деталі з легованої сталі за допомогою різця утворилася петля зі стружки, яка внаслідок великої довжини потрапила на гратчастий настил. У якийсь момент петля стала зменшуватися і в ній опинилася ліва нога потерпілого, внаслідок чого гостра та довга стружка відрізала ліву стопу потерпілого.

Чоловікові надали першу медичну допомогу та доправили до Луцької міської клінічної лікарні, де лікар Роман Трач здійснив важку операцію і пришив стопу.

«Колектив цеху № 4 та працівники інших підрозділів матеріально підтримують свого колегу. Станом на сьогодні стан Конопленка Олега Володимировича задовільний, є надія на благополучне одужання, проте лікування буде тривалим», – зазначили в повідомленні.

На підприємстві розпочала роботу комісія Держпраці із спеціального розслідування нещасного випадку з тяжким наслідком, яка до 3 грудня проведе розслідування і надасть компетентні висновки. Проте на заводі наголошують, що незалежно від результатів розслідування трудовий колектив ДП «ЛРЗ «Мотор» підтримуватиме і допомагатиме у лікуванні постраждалого.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 16 Листопада 2020 17:21
Пізд*ож офіційних осіб заводу відчувається... А людину дуже шкода!!!
К.лучанин Показати IP 16 Листопада 2020 17:33
І це токар 5-го розряду? Це повна халатність з його сторони., я це стверджую. Такі речі він повинен знати і розуміти. Та з 3-м розрядом токар такого не допускає . Скоріше за все , він точив на автоподачі і відлучився і не контролював процес точіння та назбирав цілий жмут суцільної стружки , потім прибіг і його закрутило. Я уявляю який жмут стружки там був. Процес точіння повинен бути "преривчастим" або із застосуванням стружколома-різця. Шкода , але ця травма результат халатності , він порушив ази токарнрої справи!
скептик Показати IP 16 Листопада 2020 17:47
піз""""ж і провокація. такого бути не могло. стружка нічим не стягується тим більше в районі ступні. навіть якби теоретично вона попала б на шпіндель, то вона просто обірвалась би
Тато Васі до Скептик Показати IP 16 Листопада 2020 18:53
Я очевидець,саме на шпиндель її й намотали.
Га? Показати IP 16 Листопада 2020 23:31
Він, що, босий працював?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus