USD 39.70 39.90
  • USD 39.70 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Ковелі вимагають зберегти парк у середмісті. Петиція

17 Червня 2020 22:04
У Ковелі просять запобігти знищенню зелених насаджень у парку культури та відпочинку імені Лесі Українки через план реконструкції.

Таку петицію 15 червня зареєстрував Андрій Трофімук. Підписати її можна за посиланням. До кінця збору підписів залишається 90 днів.

Нагадаємо, в березні містобудівна рада Ковеля підтримала концепцію реконструкції центральної площі та парку.

Автор петиції, своєю чергою, звертає увагу на те, що парк культури та відпочинку імені Лесі Українки в Ковелі – історичне місце та одна з небагатьох зелених зон, які збереглися в середмісті.

«Багато ковельчан та гостей міста люблять відпочивати в парку, який своєю зеленню захищає від палючих променів сонця, – стверджує Андрій Трофімук. – Зараз ситуація критична, адже під загрозою знищення опинилися десятки дерев зеленої зони парку».

Чоловік переконує, що міська рада повинна переглянути концепцію реконструкції парку, аби запобігти вирубці дерев та знищенню зеленої зони парку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Геть руки від дерев Показати IP 18 Червня 2020 14:58
Жителі домів поряд .Пишіть в фейсбуці коли побачите технику для вирізування дерев . Особисто я прийду і буду стояти поки не підуть геть

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus